Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Giovanni
Reviewed on: unknown

Bistro Vincent, het was me aangekondigd als...

Bistro Vincent, het was me aangekondigd als een aanrader en ik moet toegeven dat het kader me wel kon bekoren. Het eten zelf vond ik correct zonder meer. De bediening viel gewoon tegen: men was er best wel vriendelijk maar de coördinatie verliep nogal chaotisch waardoor één van de tafelgenoten een kwartier langer dan de rest met een leeg bord bleef staan, een dessert bleek zowaar vermist te zijn en werd pas teruggevonden nadat drie van de vier kofiies(en thee) reeds uitgedronken waren, de vierde koffie was toen gewoon nog niet aangekomen... Het ene gratis thee'tje was echter niet meer dan een doekje voor het bloeden.

Ivo
Reviewed on: unknown

Per toeval uit het verre Edegem hier terecht...

Per toeval uit het verre Edegem hier terecht gekomen . Wat een geluksstreffer . Lekker eten , vriendelijke bediening , kindvriendelijk !! Maar één ding spijtig : dat het zo ver van Edegem ligt !

placeholder
Ellen
Reviewed on: unknown

zeer lekker en gezellig restaurant...

zeer lekker en gezellig restaurant

tom
Reviewed on: unknown

lekker restaurant. inrichting iets te sober...

lekker restaurant. inrichting iets te sober en te stijf, te chic voor het type zaak. bediening ok. niet echt een super restaurant, maar toch wel lekker om te gaan eten. het proberen waard.

All reviews of this restaurant