Zoals altijd : lekker eten en gezellige sfeer !...
Zoals altijd : lekker eten en gezellige sfeer !
Zoals altijd : lekker eten en gezellige sfeer !
De tent hing vol rook,gelukkig zaten we daarnaast in een afdeling naast de keuken,alleen stond de deur om naar buiten te gaan redelijk veel open dus automatise deur sluiter welkom.ook vonden we de menukaart met QR code wel hip
Maaltijd pas na 1u30 geserveerd. Onvriendelijk. Verwaarloosde onhygiënische toiletten.
Uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar, het enige minpuntje is het comfort aangaande de stoelen aan de tafels. Een openhartig voorstel van onze 8-jarige, de speeltuin is tijdens de avond te donker en een paar lichtjes zou het spelen aangenamer maken. Wij wensen jullie van harte veel succes.
Vriendelijke bediening en zeer lekker eten. Toffe locatie, gezellig. Zeker een aanrader !
Heel vriendelijk en een heel goede ontvangst, ook een goede uitleg over het concept We gaan zeker nog eens terug
Verrassende en positieve 'make-over' van de zaak: cosy met dat donker sfeertje onderbroken met die stijlvolle lichtbakens. De kwaliteit van het eten zelf was niet veranderd. Nog altijd uitstekend dus !
Super vriendelijk personeel en het vlees is zo ontzettend lekker! Gewoonweg top