Reviews for Meat & Eat

1332 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
1332 reviews
date score
Jean-Marie
Reviewed on: 10/02/2020
Jean-Marie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Kwaliteit - prijs heel goed!...

Kwaliteit - prijs heel goed!

Yvette
Reviewed on: 08/02/2020
Yvette recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker vlees!Goede sfeer....

Lekker vlees!Goede sfeer.

Ben
Reviewed on: 06/02/2020
Ben recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten van super kwaliteit en een mega vriendelij...

Eten van super kwaliteit en een mega vriendelijk bediening

Chris
Reviewed on: 04/02/2020
Chris recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Beste service! Altijd lekker eten! Vaste klant!...

Beste service! Altijd lekker eten! Vaste klant! Kind aan huis;)

Pascale
Reviewed on: 26/01/2020
Pascale recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ze waren super vriendelijk en niets was te...

Ze waren super vriendelijk en niets was te veel . Ze zijn heel gepassioneerd over hun eten . En dat mogen ze oôzijn iedereen vo d het super lekker

Edo
Reviewed on: 25/01/2020
Edo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Goed ontvangst, vriendelijke bediening. Zeer...

Goed ontvangst, vriendelijke bediening. Zeer lekker eten

Nikola
Reviewed on: 23/01/2020
Nikola recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds een zalige, huiselijke en erg...

Zoals steeds een zalige, huiselijke en erg warme bediening die je verwennen met echt lekker eten. Stilaan een iconisch restaurant voor de nieuwe generatie Antwerpenaren!

Steven
Reviewed on: 22/01/2020

***** five star delicious experience *****...

***** five star delicious experience *****

Johan
Reviewed on: 20/01/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Keer op keer dik in orde; kwaliteit op je bord...

Keer op keer dik in orde; kwaliteit op je bord voor de juiste prijs, excellente service. Én een tof kader; wat elders misschien als een nadeel zou worden beschouwd (af en toe rook van de keuken in de restaurantruimte, tafels dicht tegen elkaar) wordt hier absoluut een deel van de charme en de gezelligheid.

maria
Reviewed on: 20/01/2020
maria recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

we hebben zondag avond bij Meat & Eat gegeten...

we hebben zondag avond bij Meat & Eat gegeten en het eten was heel lekker En de bediening ondanks dat het heel druk was waren heer vriendelijk en snel Gr maria

date score