Zeer eerlijke, smaakvolle gerechten....
Zeer eerlijke, smaakvolle gerechten.
Zeer eerlijke, smaakvolle gerechten.
Super lekker, ideale combinatie met het bier, correcte prijs en zeer sympathieke kok.
Wat een feest om hier je laatste dag moederschapsrust te mogen afsluiten :-) Wij zijn fan van de steak tartaar en de verse dame blanche!
Een zeer aparte culinaire ervaring! Aangepaste bieren, met passie door de chef en echtgenote aanbevolen. Producten uit de ‘korte keten’, rijk aan smaak.
Zeer persoonlijke uitleg over de achtergrond producten met zeer gedreven motivatie. A la minute bereiding gerechten. Aangepaste bieren van lokale brouwers.
Eten bij Brewer’s Kitchen is een geweldige ervaring. Heerlijk eten, mooie foodpairing met passende en bijzondere bieren. Complimenten aan de eigenaar voor de zeer goede gastvrijheid
Bijzonder lekker eten met aangepaste bieren waarbij de echte bierliefhebber in de watten gelegd wordt. Vriendelijke en enthousiaste bediening en uitgebreide uitleg waar nodig. Top.
Zeer sympathiek; eenvoudig lekker; super vers. Het kan allemaal met lokale producten. Verrassend bier en wijnaanbod. Hier komen we graag terug. Ook niet onbelangrijk: uitstekende prijs/kwaliteit!