Super lekker eten!...
Super lekker eten!
Aangenaam verrast, zeer lekkere lunch, traag gegaarde kipfilet in de BBQ Green Egg bereid. zeer smakelijk met fris slaatje en fijn gekruide frietjes. Aangepast wijntje. UItzonderlijk vriendelijk onthaal en vlotte bediening. Relax terras. Alles kon worden afgesloten met een lekker kopje koffie en een fijn koekje. Zeker de moeite om eens langs te gaan.
zeer leuk terras, lekker eten en zer vriendelijke en vlotte bediening. Maar bovenal heel lekker gegeten.
Eten zeer verzorgt en lekker, vriendelijke en attente bediening. Wij komen terug!
Beste kip restaurant in town !
Lekkere kip, maar ik vond het misschien wel wat aan de dure kant, met de bijgerechtjes die je er nog bijneemt (moet niet natuurlijk, maar kip en patatje alleen is ook maar triestig). Potje mayo mocht ook wel wat groter.
Heerlijk eten, mooie lokatie, zeer goede bediening door vriendelijk personeel. Gezellig terras.
125€ om met 2 personen een cote à l’os te eten en erna nog langs de Burger King moeten gaan. Zegt genoeg.
Top kwaliteit, en zeer lekkere, betaalbare wijn. Aangename, correcte en vakbekwame service.