We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Wednesday, Thursday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Marc
Reviewed on: 26/08/2017
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gewoon af !

Zoals altijd : vriendelijke correcte bediening zonder te veel poespas, gezellig kader maar vooral de mosselen waren wederom overheerlijk en net genoeg. Daarbij het lekkere huiswijntje en achteraf dessert en Irish Coffee, is gewoon top ! Niet moeilijk met meer dan 50 jaar ervaring. Aanrader !

Kris
Reviewed on: unknown

Zoals gewoonlijk alles goed in orde. De beste...

Zoals gewoonlijk alles goed in orde. De beste mosselen van Antwerpen, maar ook de andere gerechten moeten de moeite zijn. De patron is uiteindelijk bezweken om toch Cola Light in huis te halen. Een absolute aanrader. Ook zeer lekkere huiswijn.

Monique
Reviewed on: unknown

goede en eerlijke keuken...

goede en eerlijke keuken

Erwin
Reviewed on: unknown

Zeer lekkere kreeft gegeten, perfect klaargemaa...

Zeer lekkere kreeft gegeten, perfect klaargemaakt. Tevens uitgebreide wijnkaart beschikbaar, ook zeer vriendelijke bediening. Enkel jammer dat er geen cola-light geserveerd werd voor ons dochtertje (enkel suikerhoudende limonades beschikbaar)

Emmanuel
Reviewed on: unknown

De mosselen waren overheerlijk, de bediening...

De mosselen waren overheerlijk, de bediening was echt heel vriendelijk en gemoedelijk. Het was alsof we al jaren vaste klant waren hoewel het de eerste keer was. In elk geval ik ga er zeker weer om andere gerechten te proeven.

Douglas
Reviewed on: unknown

Het is al enkele weken geleden dat ik ben komen...

Het is al enkele weken geleden dat ik ben komen eten. We waren in pas heel laat geariveert in het restaurant dus als goede huisvaders hebben alleen maar mosselen gegeten en wat voor een mosselen waar dat wooo..... je kunt zeggen de beste van t'stad samen met die van het nieuw palingshuis. we hebben ook van de toffe bedienen genoten. "goe bezig"

Rik
Reviewed on: unknown

Het aantal plaatsen in deze eetzaal liggen...

Het aantal plaatsen in deze eetzaal liggen zeker aan de (te) hoge kant. Een ontspannen en vriendelijke bediening maken wel veel goed. Smakelijke gerechten, zonder meer.

Axel
Reviewed on: unknown

een gekend en verdiend hoog aangeschreven resta...

een gekend en verdiend hoog aangeschreven restaurant voor de maritieme keuken. gisteren nog op bezoek geweest en alhoewel Walter Van Beirendonck deze keer niet van de partij was toch een zeer prettige avond doorgebracht !! zoals men in het Duits zegt sehr gemütlich !! familiale bediening die niets te wensen overliet. een AANRADER !!

Ariane
Reviewed on: unknown

Nous avons dégusté des moules à la façon du...

Nous avons dégusté des moules à la façon du chef, plat copieux et appréciable. Par contre, nous avons regretté que les apéritifs ( très bon) n'étaient pas accompagnés de petites choses à grignoter.

All reviews of this restaurant