placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7 days a week
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Kerri-Lynn
Reviewed on: unknown

quite economical and really enjoy the setting....

quite economical and really enjoy the setting. and the winebar next door is excellent, with an appetizer bar and nice selection of vino. i love, love the vegetarian lasagna!

Katrijn
Reviewed on: unknown

Wij gaan meestal bij Vino (APM Pasta) een wijnt...

Wij gaan meestal bij Vino (APM Pasta) een wijntje drinken en dachten we zullen bij Hippo toch ook eens moeten gaan eten. Dus zo zijn we hier beland. De pasta's zijn verrukkelijk! Zo ook ons dessert. We gaan nu niet meer enkel naar Vino maar ook naar Hippo / Pasta.

Brenda
Reviewed on: unknown

Eén van de betere Italiaanse restaurants in...

Eén van de betere Italiaanse restaurants in Antwerpen. Beetje ingewikkeld met de verschillende namen die de zaak heeft, maar de vele hoekjes en kantjes in het restaurant met telkens een andere sfeer, maken dat ruimschoots goed. Dit is een restaurantje waar ik telkens opnieuw naartoe ga!! (Ook de ernaast gelegen wijnbar waar je van in het restaurant rechtstreeks naartoe kan, is een voltreffer). Een aanrader!

Ellen
Reviewed on: unknown

Zeer lekker en gezellig! Goede bediening...

Zeer lekker en gezellig! Goede bediening

Petra
Reviewed on: unknown

Ik had dit adres via een vriendin gekregen....

Ik had dit adres via een vriendin gekregen. Aangezien we van plan waren op een dinsdagavond te gaan uiteten (verjaardag!) hadden we niet gereserveerd. Dit hadden we beter wel gedaan want alles zat vol. Gelukkig kwam er net een tafeltje van 2 personen vrij (zij-ingang). Het was er vrij donker en alles stond nogal kort op elkaar. Maar toch hing er een gezellige, romantische sfeer. Het eten was heerlijk. Vooral de carpaccio van runds als voorgerecht was een uitstekende keuze. Maar dit is eigelijk altijd wel lekker. Het hoofdgerecht was goed en meer dan voldoende. Er mochten wel iets meer pasta's op de menukaart staan. De keuze is nogal beperkt. De rode huiswijn is een aanrader. Ook was het die avond druk we hebben helemaal niet lang moeten wachten op het eten.

Natacha
Reviewed on: unknown

Ik denk dat het het kleine zusje is van de...

Ik denk dat het het kleine zusje is van de pasta op de hoek van de pelgrimstraat. Heel toevallig zijn we in dit donkere maar erg gezellig restaurantje terecht gekomen. Niet gereserveerd maar heel vriendelijk ontvangen. Ik heb een salade van scampi genomen en was heel blij dat ik meer als 4 scampi's op men bord zag liggen wat in vele andere restaurants vaak het gavl is. Wel jammer was dat er absoluut geen dressing op de salade lag en het geheel daardoor echt droog smaakte. Over de huiswijn waren we alle vier erg enthousiast en we hebben er een gezellig avondje gehad. Wat een pluspunt is is dat er naast pasta toch ook een afdeling slaatjes op de kaart staat... dus keuze voor iedereen!

Gunther
Reviewed on: unknown

Lekker restaurant,heel aangename inrichting...

Lekker restaurant,heel aangename inrichting in de pelgrimstraat. Een aanrader!

All reviews of this restaurant