Caramba

update restaurant details
Kaasrui (Grote Markt) 8

Kitchen

Latin-American

Closing days

noons - Wensday

Contact

Show phone number

Info

Payment methods Master Card, Visa

11 persons have written a review about CARAMBA

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

8.5 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
placeholder
Nele Rombouts
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 22/05/2016

Jammer

Eerste ervaring met dit restaurant was aangenaam. Jammer dat de tweede keer dit volledig teniet deed. Bediening liet te wensen over, vergat ons en lachte ons uit toen we een opmerking maakten over de fajita's. Fajita's die traditioneel en taalkundig reepjes vlees zouden moeten zijn en geen brokken vlees."ookal komen er al 25j klanten speciaal voor dit gerecht" en was de smaak oké, het waren geen fajita's. Blijf vriendelijk ten allen tijde. Eten mag lekker zijn maar als de sfeer en de bediening slecht zijn, komen klanten niet terug.

caroline de mol
0 Favorites
1 Review

Superlekker eten, echt gezellig restaurant,...

Superlekker eten, echt gezellig restaurant, vriendelijk personeel, echte aanrader!!!

CAT Simons
0 Favorites
1 Review

FABULOSO!!!...

FABULOSO!!!

Nina Ysebaert
1 Favorites
1 Review

Super gezellig Mexicaans restaurantje. Lekker !...

Super gezellig Mexicaans restaurantje. Lekker !

John Bouwen
26 Favorites
28 Reviews

Super Margharitas en lekker eten....

Super Margharitas en lekker eten.

Harry Langeveld
1 Favorites
2 Reviews

Voor mij is dit de beste Mexicaan waar ik de...

Voor mij is dit de beste Mexicaan waar ik de laatste jaren heb gegeten. De kok weet de ingredieenten tot een zeer smakelijk geheel te verwerken en de presentatie ziet er prachtig uit.De bediening is professioneel en toch niet overdreven.De cocktails zien er plezierig uit en zijn precies goed van sterkte.Kort om een aanrader

Annabel Demey
1 Favorites
1 Review

Het Mexicaanse restaurantje Caramba is een...

Het Mexicaanse restaurantje Caramba is een goede herinnering die me altijd zal bijblijven. Onlangs zijn we er met een groep vrienden een verjaardag gaan vieren. Wat een festijn was dat zeg?! Overheerlijke enchilada's, goedgevulde taco's, smaakvolle burito's en natuurlijk niet te vergeten: de cocktails die ons werden geserveerd door twee hele knappe obers ;) Op de kop toe werd de jarige nog eens verrast met een vuurwerkdessertje. Dit alles heeft er toe geleid dat we nu eensgezind steeds zullen teruggaan naar het gezellige restaurantje op de Kaasrui in Antwerpen...

Harry Langeveld
1 Favorites
2 Reviews

Als je echt Mexicaans wil eten tegen een aangen...

Als je echt Mexicaans wil eten tegen een aangename prijs en een zeer plezierege en professionele bediening dan is dit het adres in Antwerpen. De kok weet precies de juiste ingredieenten te combineren tot een zeer smaakvolle maaltijd.De cocktails zijn van uitmuntende smaak en precies op goede sterkte.Een aanrader is de mexicaanse koffie.

Sarah Van Tendeloo
0 Favorites
3 Reviews

Heel erg lekker Mexicaans eten, niet duur en...

Heel erg lekker Mexicaans eten, niet duur en de porties zijn voldoende groot. Erg vriendelijke bediening en overheerlijke cocktails!

Jurrie Pervé
6 Favorites
3 Reviews

Een andere aanrader en klassieker: altijd even...

Een andere aanrader en klassieker: altijd even lekker, stevige porties, niet te pikant. Ongelooflijk kader: de overdaad aan kitsch maakt het juist gezellig zitten. De vlotte bediening is altijd even stipt en correct. En de Margaritta's behoren tot de beste!! En dat voor normale prijzen! En je zit bijna onder den toren!!

Alle beoordelingen van dit restaurant