Kaasrui (Grote Markt) 8 2000 ANTWERP  (   )
Kitchen
Budget
€€
Closing days
noons - Wensday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
caroline
de mol

Superlekker eten, echt gezellig restaurant,...

Superlekker eten, echt gezellig restaurant, vriendelijk personeel, echte aanrader!!!

CAT
Simons

FABULOSO!!!...

FABULOSO!!!

Nina
Ysebaert

Super gezellig Mexicaans restaurantje. Lekker !...

Super gezellig Mexicaans restaurantje. Lekker !

John
Bouwen

Super Margharitas en lekker eten....

Super Margharitas en lekker eten.

Harry
Langeveld

Voor mij is dit de beste Mexicaan waar ik de...

Voor mij is dit de beste Mexicaan waar ik de laatste jaren heb gegeten. De kok weet de ingredieenten tot een zeer smakelijk geheel te verwerken en de presentatie ziet er prachtig uit.De bediening is professioneel en toch niet overdreven.De cocktails zien er plezierig uit en zijn precies goed van sterkte.Kort om een aanrader

Annabel
Demey

Het Mexicaanse restaurantje Caramba is een...

Het Mexicaanse restaurantje Caramba is een goede herinnering die me altijd zal bijblijven. Onlangs zijn we er met een groep vrienden een verjaardag gaan vieren. Wat een festijn was dat zeg?! Overheerlijke enchilada's, goedgevulde taco's, smaakvolle burito's en natuurlijk niet te vergeten: de cocktails die ons werden geserveerd door twee hele knappe obers ;) Op de kop toe werd de jarige nog eens verrast met een vuurwerkdessertje. Dit alles heeft er toe geleid dat we nu eensgezind steeds zullen teruggaan naar het gezellige restaurantje op de Kaasrui in Antwerpen...

Harry
Langeveld

Als je echt Mexicaans wil eten tegen een aangen...

Als je echt Mexicaans wil eten tegen een aangename prijs en een zeer plezierege en professionele bediening dan is dit het adres in Antwerpen. De kok weet precies de juiste ingredieenten te combineren tot een zeer smaakvolle maaltijd.De cocktails zijn van uitmuntende smaak en precies op goede sterkte.Een aanrader is de mexicaanse koffie.

Sarah
Van Tendeloo

Heel erg lekker Mexicaans eten, niet duur en...

Heel erg lekker Mexicaans eten, niet duur en de porties zijn voldoende groot. Erg vriendelijke bediening en overheerlijke cocktails!

Jurrie
Pervé

Een andere aanrader en klassieker: altijd even...

Een andere aanrader en klassieker: altijd even lekker, stevige porties, niet te pikant. Ongelooflijk kader: de overdaad aan kitsch maakt het juist gezellig zitten. De vlotte bediening is altijd even stipt en correct. En de Margaritta's behoren tot de beste!! En dat voor normale prijzen! En je zit bijna onder den toren!!

All reviews of this restaurant