placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 25 reviews
Service
Quality
Atmosphere
25 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Nathalie
Reviewed on: unknown

Super bistro/restaurant dans le trendy zuid....

Super bistro/restaurant dans le trendy zuid. Excellent poisson, toujours frais. Présentation simple et grandes portions, prix en augmentation mais toujours abordables, excellent rapport qualité/prix.

Rafael
Reviewed on: unknown

Het mag gezegd worden: heerlijke visgerechten...

Het mag gezegd worden: heerlijke visgerechten die spijtig genoeg overschaduwd worden door een ergerlijk trage bediening, torenhoge prijzen (de < &euro;25 zijn niet meer dan de voorgerechten, vrees ik) en een meer-dan-rumoerige zaal. Gewoon te luid. Antwerpen(aren) he... ;)Indien de porties niet zo groot waren, konden de prijzen misschien wat gedrukt worden (en de bereiding of bediening wat sneller).Bovendien wordt in dit visrestaurant tonijn geserveerd. Erger nog: volgens hun website zijn ze er precies fier op dat ze hier de ernstig bedreigde blauwvintonijn opdienen!

Jenny
Reviewed on: unknown

Lekkere vis, maar 2 maal dezelfde groentegarnit...

Lekkere vis, maar 2 maal dezelfde groentegarnituur en saus bij voor- en hoofdgerecht. Bovendien toch lang moeten wachten tussen de 2 in. Cafetariasfeertje door de drukte, het simpele interieur, en tafeltjes die erg dicht bij elkaar staan.

Ferrat
Reviewed on: unknown

Eén van men favoriete resto's waar ik al jaren...

Eén van men favoriete resto's waar ik al jaren kom. Lekkere vis en de lunch aan 8&euro; zou ik dagelijks kunnen gaan nuttigen. 't Enige punt vatbaar voor verbetering, de stoeltjes op 't terras, die durven al eens wiebelen. Een echte aanrader is de King Crab, deze is gewoonweg ZAAAALIG.

karine
Reviewed on: unknown

Ik ben er al meer dan 10 keer geweest en het...

Ik ben er al meer dan 10 keer geweest en het was elke keer even goed. Klein restaurant met sublieme visgerechten. Supervers! En elke middag een lunchmenu à 8&euro;. Overheerlijke gerechten aan een eerlijke prijs. Maar wel uitsluitend vis.

placeholder
jeannine
Reviewed on: unknown

in één woord SUPER, geweldige sfeer, sublieme...

in één woord SUPER, geweldige sfeer, sublieme gerechten, en zeker niet te vergeten DE BAAS is GEWOONWEG niet te beschrijven, doe zo verder en aan al diegenen die er nog niet geweest zijn, vergeet vooral niet snel te reserveren!

Ann + Femke
Reviewed on: unknown

Binnengelokt door de heerlijke geur en de gezel...

Binnengelokt door de heerlijke geur en de gezellige drukte, belandden we in het lekkerste visrestaurant van Antwerpen. Een krijtbord aan de muur (een kruisje geeft aan welke vis niet meer voorradig is), levende kreeften in een watertank en verse vis die gepresenteerd wordt in een ijstoog. We hadden niet geserveerd en konden in afwachting van een vrij tafeltje plaatsnemen aan de bar. Al een kwartiertje later konden we aan tafel gaan. Dit kleine restaurantje ademt een levendige sfeer uit en tijdens het dineren werden we niet teleurgesteld. Van begin tot eind was ons bezoek aan Fiskebar overheerlijk! Voor een tête-à-tête kies je echter beter voor een "rustiger" adresje maar ons stoorde het "geroezemoes" niet, integendeel!

Jurgen
Reviewed on: unknown

One of the best places for fresh fish dishes....

One of the best places for fresh fish dishes. Open kitchen - and even a full display of the fishes available for your dinner. Typically crowded, and loud. Great patio in case of good weather. You definitely want reservations (if you can get them), and don't reserve this for a romantic of confidential business dinner !

jac
Reviewed on: unknown

Grote klasse, vriendelijke mensen én heerlijk...

Grote klasse, vriendelijke mensen én heerlijk gegeten. Komen zeker terug met meerdere vrienden. Voor iedereen een aanrader voor dit goed restaurant.

jac
Reviewed on: unknown

Grote klasse, vriendelijke mensen én heerlijk...

Grote klasse, vriendelijke mensen én heerlijk gegeten. Komen zeker terug met meerdere vrienden. Voor iedereen een aanrader voor dit goed restaurant.

All reviews of this restaurant