Van bij aankomst tot vertrek een fantastische...
Van bij aankomst tot vertrek een fantastische bediening en heerlijke gerechten! Top team!!!
Het eten was heerlijk en de service top!
Hallo! Mijn tante en ik waren heel tevreden met ons diner in jullie brasserie, vriendelijke en attente bediening en we hebben heerlijk gegeten. Mijn tante(die best kritisch kan zijn over restaurant ervaringen) gaf jullie 5 sterren! We vonden de sfeer en uw establishment ook geweldig! Nogmaals bedankt voor de service en de heerlijke gerechten.
Fantastisch gegeten en gedronken op een mooie locatie waar je geen last hebt van de wind. Attent en vriendelijk personeel, heel kindvriendelijk!
Super lekker eten, heel vriendelijke bediening en gewoon een gezellige avond gehad. Top adresje!
Kwaliteit van de schotels, klein kaart maar goed, iets wat lang wachten (te weinig personeel?)
vlotte vriendelijke bediening, geen probleem om even te wachten met het hoofdgerecht
Omdat ik wel gsm gebruik maar de qr code niet op mijn foon kon zetten , kreeg ik wel een papieren versie; maar ik zag zo de vernederende blik in zijn ogen. En hij bleef vernederend. Plus dat was het ergste, ik wou betalen met UCOIN dat ging niet zo vlot, in plaats van even te helpen, liep hij weg en twee keer kwam hij kijken of het in orde was, Ik heb betaald met mijn kaart , het volle bedrag. In hotel Rubens waren zij behulpzamer en vriendelijker. Ik ben 76 jaar en ik doe mijn best maar wil zo niet behandelt worden . RITA De Pesseroey