We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Greek 
Budget
€€
Closing days
Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 18 reviews
Service
Quality
Atmosphere
18 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Marcel
Reviewed on: unknown
Marcel recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

zeer gezellig en lekker. je voelt je hier direc...

Fantastisch

Anneleen
Reviewed on: unknown

Het was goed

Ik heb er lekker gegeten goed bedient! Het enige dat ik jammer vond was dat voor de kinderen weinig keuze was en geen frietjes ik weet dat da niet Grieks is maar ik kan moeilijk mijn kinderen gaan verplichten alles al te lusten en voor hen is het al moeilijk braaf zijn op restaurant dan zijn ze altijd blij met frietjes als beloning maar dit was helaas niet mogelijk.

Ilse
Reviewed on: unknown

Zeer teleurstellend!

Ik schrijf niet gauw een negatieve recentie, maar dit was echt bar. Als echte Griekenland fanaat afgelopen vrijdag hier met mijn partner gegeten. De kaart is klein, maar viel mee te leven. Echter hadden ze geen gyros (nooit bleek achteraf), wat wel een teleurstelling was. Dit hoort toch wel bij een echte Griekse keuken? Vooraf mandje stokbrood met kruidenboter wat nog bevroren was. Was tot nu toe ook nog geen groot probleem. Wat gehaast kregen wij het hoofdgerecht voorgeschoteld, weinig vlees, 4 stukjes p.p! Griekse salade kenden ze niet, wel kreeg je een salade van witlof-worstelschaafsel! Tatziki zat er niet bij, kon je bijbestellen voor 6 euro! Vlees was weinig, ook nog eens droog! Er zat een kommetje zeer zoute aanmaak jus bij, nooit meegemaakt in GR. Aardappelen had een aparte bijsmaak, houtskoolpoeder gebruikt om het zgn een houtskoolsmaak te geven. Erg teleurstellend, het verrast ons ook de positieve reacties. Voor ons nooit meer...

placeholder
Vicky
Reviewed on: unknown

Echte Griekse keuken in hartje Antwerpen

Hier worden heerlijke Griekse gerechten gecombineerd met een Grieks muziekje en de Griekse gastvrijheid. Sluit je ogen en Je voelt je een beetje op vakantie. De geuren, smaken en de sfeer, alles is aanwezig voor een perfect etentje! Mandraki, tot de volgende keer!

Brigitte
Reviewed on: unknown

Beste Grieks restaurant in Antwerpen

Ik ga het liefst naar hier voor de Griekse keuken. Lekker eten en altijd heel vriendelijke bediening. Soms kun je er ook dansen en gooien ze servies stuk. Allemaal heel plezant.

yves
Reviewed on: unknown

Acceuil chaleureux, bonne musique d'ambiance,...

Acceuil chaleureux, bonne musique d'ambiance, les plats sont vraiment délicieux (Moussaka, Mezze froid et chaud) Une adresse sympà dans le centre d'Anvers. Pensez a réserver pour le vendredi soir. seul petite ombre: arrivée d'un groupe, donc on a été laissé à l'écart entre la fin de notre plat (table débarassée) et notre café (demandé après 30 bonne minute. Dommage pour le dessert. J'y retournerai quand même.

O.H.
Reviewed on: unknown

Het interieur van het restaurant doet wat smoez...

Het interieur van het restaurant doet wat smoezelig aan. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door het eten. Als voorgerecht hadden wij de Meze Mandraki. Erg geslaagd. Mijn tafelgenote had een biefstuk en ik een mixed grill. Al het vlees was erg goed. De porties zijn ruim voldoende. Wij gaan zo enige bedenking zo weer eten. Een aanrader!!

Tine
Reviewed on: unknown

Het commentaar van René verbaast ons omdat...

Het commentaar van René verbaast ons omdat wij reeds verscheidene malen in restaurant Mandraki zijn gaan eten en hebben ook al een aantal malen de Griekse tafel besteld, waar hij over spreekt. Wij hebben een hele andere ervaring dan u blijkbaar want wij vonden de aangeboden gerechten steeds heel verzorgd, heel lekker en op temperatuur. Wat betreft de tafeltjes, die hij te klein vond oké , als je graag veel ruimte hebt ...is dat te klein...maar als je een Griekse tafel vraagt , weet je toch dat je 'veel' op je tafel gaat krijgen, niet ? Trouwens wie al eens in Griekenland op vakantie is geweest weet dat men (Grieken) daar meestal meze bestelt, met als gevolg dat alle tafels altijd te klein zijn....Misschien moet René volgende keer eens naar een sushi bar gaan ? Of nouvelle cuisine proberen... Ikzelf eet nog steeds heel graag in de Mandraki en ben daar nog nooit teleurgesteld geweest noch in de gerechten, noch in de bediening. Zo zie je maar...

Inge
Reviewed on: unknown

Gisterenavond in dit leuk restaurant gegeten. ...

Gisterenavond in dit leuk restaurant gegeten. Vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten en als kers op de taart hebben de ober en de patron (denk ik toch) nog wat ambiance gebracht (dansje, een paar borden stukgegooid)

Rene
Reviewed on: unknown

Een bezoek aan dit restaurant heeft mij geleerd...

Een bezoek aan dit restaurant heeft mij geleerd dat dit niet voor herhaling vatbaar is. Wij hadden als menu de Griekse tafel genomen, en vonden het geen goede prijs kwaliteit verhouding. De versnaperingen bij het aperitief waren vergeten. Het assortiment van warme Griekse hapjes en gegrilde vleessoorten, was eerder aan de lauwe dan aan de warme kant, en was volgens mijn smaak niet gekruid. Wat sfeer en gezelligheid betreffen, was dat de Griekse achtergrondmuziek amper hoorbaar was en vooral had men alles neergezet op een klein vierkant tafeltje. Het was dus een hele acrobatische kunst om niets van dit tafeltje te stoten tijdens het hanteren van mes en vork.

All reviews of this restaurant