Reviews for Finch

130 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
130 reviews
date score
Inge
Reviewed on: 02/07/2022
Inge recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker! Alleen smaakte de Tripel d’Anvers...

Heel lekker! Alleen smaakte de Tripel d’Anvers verdacht veel als een pintje…

Eline
Reviewed on: 02/07/2022
Eline recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker eten met een Aziatische toets telke...

Heel lekker eten met een Aziatische toets telkens met passie bereid. Super gezellig sharing principe. Wij komen hier graag.

roel
Reviewed on: 02/07/2022
roel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Als je 5 keer in 2,5 maanden naar een zelfde...

Als je 5 keer in 2,5 maanden naar een zelfde resto gaat, dan… ja dan is het wel lekker, zeker?

Eva
Reviewed on: 30/06/2022
Eva recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super lekker eten en heel vriendelijke bedienin...

Super lekker eten en heel vriendelijke bediening.

Nadia
Reviewed on: 29/06/2022
Nadia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuke locatie, goede bediening, lekker eten...

Leuke locatie, goede bediening, lekker eten

Carine
Reviewed on: 25/06/2022
Carine recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Altijd lekker eten en vlotte bediening. Wij...

Altijd lekker eten en vlotte bediening. Wij zijn fan

Brigitte
Reviewed on: 25/06/2022
Brigitte recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Reeds enkele keren geweest en blijft heerlijk....

Reeds enkele keren geweest en blijft heerlijk. Verrassende schoteltjes, creatief met smakencombinaties, mooi gedresseerd. Supervriendelijke bediening. Kortom: top aanrader!

Nancy
Reviewed on: 24/06/2022
Nancy recommends this restaurant for: Trendy atmosphere, Price/quality

Fijne, sublieme keuken, verrassende smaken,...

Fijne, sublieme keuken, verrassende smaken, een voltreffer! Zeer vriendelijk personeel. Hier komen we zeker terug.

mieke
Reviewed on: 24/06/2022
mieke recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten en drinken, gezellige omgeving,...

Lekker eten en drinken, gezellige omgeving, corrected bediening

Sterre
Reviewed on: 22/06/2022
Sterre recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was 100 keer beter dan verwacht! Heerlijk...

Het was 100 keer beter dan verwacht! Heerlijk smaken op een super creatieve artistieke manier gepresenteerd! Alle details waren aanwezig en geweldige service!

date score