Reviews for Matiate

113 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.2
113 reviews
date score
Sanna V.
Dined on: 16/06/2018
Sanna V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Eten van mijn vriend kwam eerst, 5 minuten...

Eten van mijn vriend kwam eerst, 5 minuten later mijn bord, beetje jammer.

Laura V.
Dined on: 09/06/2018
Laura V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Onvriendelijk!...

Onvriendelijk!

evi d.
Dined on: 26/05/2018
evi d. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mijn dochter en haar vriend samen met nog een...

Mijn dochter en haar vriend samen met nog een koppel vonden het een zeer geslaagd etentje. Zij hebben alle vier een mentale beperking en kunnen ook niet lezen wat in sommige restaurants niet zo evident is. Ik geef dus punten in haar naam

F V.
Dined on: 13/05/2018
F V. recommends this restaurant for: Groups, Kids

lekker eten, vers en snelle bediening...

lekker eten, vers en snelle bediening

Richard
Dined on: 11/05/2018
Richard recommends this restaurant for: Couples

- ik vroeg een rhum cola: glas was héél vuil...

- ik vroeg een rhum cola: glas was héél vuil en vroeg een nieuwe -> deze keer had ik al direct gezegd zonder ijs en limoen... wat krijg je zonder ijs met veel limoen - warme groenten die bij het gerecht hoorden waren koud - black angus rumpsteak was lauw tot koud - niet echt vriendelijke bediening - wel correcte afrekening en rhum cola waar ik niet van had gedronken hebben ze niet aangerekend. Zéker geen aanrader.

Jurriaan N.
Dined on: 30/03/2018
Jurriaan N. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De eten is lekker. Niet te weinig en niet te...

De eten is lekker. Niet te weinig en niet te veel.

Eva C.
Dined on: 17/03/2018
Eva C. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Toen we aankwamen was het super druk en was...

Toen we aankwamen was het super druk en was er ondanks onze reservering geen tafel beschikbaar. Toen we het personeel hier op aanspraken zeiden ze dat ze niets afwisten van een reservering. Aangezien we met 3 personen waren snap ik dat er tafels van 2 weggegeven werden aan mensen die na ons binnen kwamen. De druppel was echter toen er een tafel van 4 vrij kwam we ook gepasseerd werden door een groepje dat na ons binnen kwam louter omdat zij effectief met 4 waren. Wij hebben 20 minuten staan wachten op een tafel om het dan uiteindelijk op te geven aangezien we ook tickets hadden voor de film. Na die 20 minuten zijn we vertrokken en ergens anders gaan eten. Ik snap dat wanneer je niet gereserveerd zou hebben dit de gang van zaken is maar aangezien we dar wel gedaan hebben vindt ik het schandalig om zo behandeld te worden.

Marissa G.
Dined on: 11/03/2018
Marissa G. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We hadden gereserveerd voor 2 personen. Toen...

We hadden gereserveerd voor 2 personen. Toen we aankwamen, mochten we kiezen aan welke tafel we gingen zitten. Het personeel was heel vriendelijk. Het hoofdgerecht en toetje smaakte heel goed en het was meer dan genoeg. De prijs viel daarentegen ook heel erg mee. Kortom, een leuk restaurant om te gaan eten!

Alex G.
Dined on: 06/03/2018
Alex G. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Black Angus filet-puur steak van 24 Euro smaakt...

Black Angus filet-puur steak van 24 Euro smaakte alsof het in de microgolf ontdooid was. Service was heel kortaf, de gerechten kwamen veel te snel.

date score