Zoals altijd: magnifieke service, correcte...
Zoals altijd: magnifieke service, correcte prijzen, behoorlijke porties en tot in de perfecte bereide gerechten. Wij komen sowieso nog eens terug!
Gekend, prima kwaliteit & service...
Vriendelijke bediening, gezellige taverne, lekker gegeten voor een prima prijs. Niet een enorme keus op de menu kaart , maar voor ons ruim voldoende om uit te kiezen.
Het eten was heel lekker en het personeel was heel gedienstig en vriendelijk. TOP
Weer heerlijk gegeten, SUPER vriendelijke bediening en service. Een ouder publiek, maar de personen van de bediening toveren een glimlach op ieders gezicht. HEERLIJK!
Zeer tevreden over Restaurant Ter Rivierenhof, zowel wat het eten als wat de bediening betreft. Er is een mooie aanbieding en gezellige sfeer.
In een gezellig kader, met vriendelijke bediening en lekker gegeten. Meer moet dat niet zijn!
Het eten is er heel lekker en het personeel is er heel vriendelijk.