Lekkere, mooi opgediende gerechten. Vriendelijk...
Lekkere, mooi opgediende gerechten. Vriendelijke en gastvrije mensen. Fraaie ambiance.
Zeer lekker eten, eten in alle kalmte, de tafels staan voldoende ver van elkaar, vriendelijke bediening! We komen terug!
Verfijnd eten op top locatie met heerlijk interieur en terras.
Mooie setting, lekker eten, vriendelijke bediening, genoeg tijd tsn voor en hoofdgerecht
Mooi interieur, veel ruimte tussen de tafels, zeer vriendelijke bediening en heerlijke gerechten die eruit zagen als schilderijtjes.
Super mooie zaak, heel lekker eten en een top service!
Voor de 2de keer deze maand hier geweest. Weer alles tiptop in orde. Vriendelijke bediening en vooral lekker eten. We komen nog terug!
Mooie zaak, leuke ligging .. alleen spijtig dat je niet meer gewoon kan binnenspringen voor een tasje koffie na een wandeling of een spaghetti op vrijdagavond als je geen zin hebt om te koken .. Het is wel redelijk duur geworden waardoor je niet elke week / maand komt eten bij jullie .. Aan de service en het eten zelf is niets op aan te merken !