Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Sunday evening, Wednesday, Thursday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Jose
Reviewed on: unknown
Jose recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Goed restaurant voor schappelijke prijs.

Geen grote gastronomie, maar voor de prijs krijg je werkelijk een lekker diner in een verzorgde omgeving. Tijdig reserveren want in de weekends vaak volzet en dan kan het ook nogal rumoerig zijn in de eetzaal.

placeholder
Denny
Reviewed on: unknown
Denny recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Aanrader

Een restaurant met een zeer eerlijke keuken, zeker als je gaat voor het maandelijks menu kom je nooit bedrogen uit. Deze maand weer heerlijke hoppescheuten maar steeds wel iets voor iedereen. Prijs kwaliteit prachtig, het feit dat het steeds druk is en vaak volzet, is een bewijs van deze succesformule, Koen is een zeer vriendelijke chef en Hilde houdt alles wel goed in het oog opdat het vlot zou verlopen. Het is een de meest waardevolle ontdekkingen die we ooit gedaan hebben Denny en Ingrid

edje
Reviewed on: unknown

hallo, Even een kleine schets van wat we...

hallo, Even een kleine schets van wat we het afgelopen w-end mochten meemaken.Het eten was lekker,maar je kan enkel een menu kiezen en niet van de kaart.De service was alles behalve.Nadat we de rekening betaald hadden en ons richting huis begaven kregen we onderweg een telefoontje van het restaurant.We kregen de melding dat we NIET betaald hadden en dat dit zo snel mogelijk in orde moest gebracht worden.Eenmaal terug ter plaatse kwamen ze tot de vaststelling dat we betaald hadden voor een andere tafel.Dit werd ons duidelijk gemaakt op zeer onbeleefde wijze en zeker niet naar de normen van een goed restaurant.Ik vind het zeer spijtig dat men zo omgaat met de klanten en ik vrees dat we in de toekomst een ander restaurant zullen uitpikken om een gezellige avond door te brengen.

jan
Reviewed on: unknown

zeer lekker gegeten ,goeie bediening,komen...

zeer lekker gegeten ,goeie bediening,komen we zeker terug

Dennis
Reviewed on: unknown

Restaurant dat een uitstekende prijs/kwaliteit...

Restaurant dat een uitstekende prijs/kwaliteit heeft. Gezellige sfeer, verfijnde gerechten, vriendelijk personeel. Iedere maand een andere menu, kan ook à la carte gegeten worden. Een echte aanrader.

Always looking
Reviewed on: unknown

Lekker eten maar veel te lang moeten wachten...

Lekker eten maar veel te lang moeten wachten - weinig groeten op het bord (in het aperitief-hapje zat nog zand in de mossel); niet zo vriendelijk personeel en de gastvrouw had enkel maar oog voor de vaste klanten. Vlekken op het tafellinnen. Toilettes niet proper en niet modern: vervang die toiletbrillen aub en doe iets aan die infrastructuur. Verschillende keren naar broodjes moeten vragen. De prijs is correct, maar, sfeer, service, een glimlach en het sanitair mag nog eens een renovatie hebben.

Paul Thomas
0 Favorites
Reviewed on  10/10/2016

Wij gaan er geregeld maar al het negatieve dat hier beschreven wordt hebben wij nog nooit meegemaakt. Het is er elke keer gewoon super goed.

David
Reviewed on: unknown

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Heel...

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Heel lekker december menu gegeten. Traditioneel maar verzorgd en gewoon heel geslaagd. Prima ook om met groep te komen eten. Aangenaam zitten in de veranda.

Francois
Reviewed on: unknown

Dit restaurant verdient beter dan vele anderen...

Dit restaurant verdient beter dan vele anderen die met de prijzen goochelen. Vriendelijke bediening en ontvangst en eten perfect op smaak. Bovendien een prijs die kwaliteitsgebonden was.

Lindsay
Reviewed on: unknown

Heel heel lekker eten! Altijd zeer verzorgd...

Heel heel lekker eten! Altijd zeer verzorgd en goede service! De menu's zijn echt aan te raden. Voorzie wel wat tijd want je kan er gerust enkele uren zitten, soms is dit een minpunt maar wel gezellig voor een hele avond tafelen. Als het druk is kan het soms wat ongezellig (rumoerig) zijn als je romantisch onder z'n twee wil tafelen.

Dirk
Reviewed on: unknown

Lekker gegeten en de service was correct en...

Lekker gegeten en de service was correct en vriendelijk. Doordat er veel volk was was het echter niet "echt gezellig" - het was "druk"

All reviews of this restaurant