We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 28 reviews
Service
Quality
Atmosphere
28 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
seb
Reviewed on: unknown

So disappointed

not for meat lovers.. Asked my steak rare, got it medium to point.... Sauce was way way to spicy, (ok it was pepper sauce... but this sauce gave the feeling like a sauce that has stand boiling over and over.....) Price quality wasn't there!

Fred
Reviewed on: unknown

Gezellig in de week

Mijn echtgenote en ik komen hier sinds enkele jaren. In de week is het sfeervol en gezellig. In tegenstelling tot andere brasserieën,zien we steeds de bazen rondlopen en een praatje maken. In de winter is er Raclette en Fondue, in de zomer genieten op het terras. Groot nadeel zijn de grote groepen en de rondlopende kinderen in het weekend.

Georges
Reviewed on: unknown

Gezellig

We hadden al veel horen praten van Bollekewis en besloten dus maar eens te gaan kijken en proeven. Bijzonder goed meegevallen! Niet de goedkoopste maar je krijgt zeker waar voor je geld. Soms wat lawaaierig door rondlopende kinderen in de zaal.

Frans
Reviewed on: unknown

lekker...echt lekker!

Geweldige kwaliteit van vlees! Quantité et qualité super!

Frans
Reviewed on: unknown

Lekker!

Vlotte en sympathieke bediening! Grote bierkaart voor de mannen en lekkere garcons voor de vrouwen haha... zeker en vast nen aanrader!

Georges
Reviewed on: unknown

Lang Leve Boelekewis! Spontaan en ongedwongen,...

Lang Leve Boelekewis! Spontaan en ongedwongen, lekker en veel!, zeer mooie zaal

Pepijn
Reviewed on: unknown

Matig, niet echt gezellig. Sommige gerechten...

Ideaal voor grote groepen en in de zomer ideaal voor kinderen. Het eten is eerder matig en doet soms aan grootkeuken denken. In ieder geval voor die prijs heb ik al véél beter gegeten. Voor gezelligheid en intimiteit ben je hier wel aan het verkeerde adres. Het is één grote open ruimte, bijna kantine stijl. Buiten kan je wel gezellig op het terras zitten. De bediening is niet constant, een paar keer zelfs héél onvriendelijk. Wij gingen daar regelmatig, maar na een paar aanvaringen omtrent reservering, verkeerde opnames bestelling, onvriendelijkheid, discussie omtrent restauratie op het terras zullen wij daar niet snel terugkeren. Ga je met een grote groep voor een uitbundig verjaardagsfeestje en is het eten van ondergeschikt belang dan is deze zaak een aanrader. Ga je voor gezelligheid en intimiteit en verwacht je een cullinaire voldoening, dan raad ik je deze zaak af. In de zomer kan je wel op het terras en heb je niet dat kantine gevoel en kunnen de kinderen buiten spelen. In de zomer staat er soms een springkasteel.

philippe
Reviewed on: unknown

we hadden 1 dag op voorhand telefonisch gereser...

we hadden 1 dag op voorhand telefonisch gereserveerd toen we de volgende dag wouden eten bij boelekewis zij men ons dat er geen reservatie op onze naam gevonden werd, er werden nog excuses aangeboden alsook de ober vertelde ons om ergens te gaan zitten waar we plaats vonden, niet erg commercieel dus. Bediening was matig en niet vriendelijk, het eten was goed.

margriet
Reviewed on: unknown

groeps etentjes

Is ideaal om in groep te gaan eten, stijl Tirol achtige chalet. Vooral fondu, raclette, brochette.Niet voor een intiem etentje.In winter killig door hoge plafond.

MARIANNE
Reviewed on: unknown

Hum les salades

Bien. dommage que la vinaigrette ou assaisonnement des salades ne soit pas servi séparément. Ce serait un plus!

All reviews of this restaurant