Cosmo Cucina Italiana

Sint Bavoplein 17 2530 BOECHOUT
Review score
7.8 Based on 27 reviews
Service
Quality
Atmosphere
27 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Maggie
Cooper
Maggie recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Excellent

Excellent food varied menu friendly staff we are definitely going back Maggie

placeholder
Cynthia
van den Bergh

Altijd lekker

Heel lekker eten ,vriendelijk personeel niets teveel .

Bert
Fabri

Moederdag Dinner

Zondag zijn we met de hele familie naar "De Cosmo" geweest voor een uitgesteld moederdag dineetje met de hele familie. (10 pers.) Om de kosten niet uit de pan te laten swingen werd geopteerd om de huiswijn te nemen ook als aperitief. (vooraleer de menukaart te bekijken) We hebben met zijn allen een lekkere pizza gegeten. (Belgisch - Italiaans...) Er werd afgesloten met een koffietje (de stravecchia grappa was spijtig genoeg op :-() Toen de rekening kwam was dit toch een koude douche. De huiswijn (24 euro/fles) en water (6.5 euro/fles)hebben serieus doorgewogen op de rekening. Al bij al leuke plek, maar voor een snelle pizza met een huiswijntje gaan we toch andere oorden opzoeken in het vervolg..

Marina
Thijssens

Heel goed

Ik ben hier al verschillende keren geweest en het eten is echt goed.

niels
bogaerts

Met mijn vrouw op een Donderdag avond gaan...

Met mijn vrouw op een Donderdag avond gaan eten. Prima service, lekker eten en niet te dure prijs. Klein minpuntje was de nogal krappe ruimte verdeling bovenaan. Al bij al prima restaurant met vriendelijke bediening.

Les
Les van stappen

De Cosmo, altijd lekker en ontspannen eten....

De Cosmo, altijd lekker en ontspannen eten. Lekker verzorgd en vooral hun versgebakken pizza's in de oven zijn een aanrader ! Niet duur, maar een aanrader ! Ook hun buitenterras is een aanrader. Wil je eens rustig genieten met tweetjes of met vrienden bijpraten, dan is dit ideaal !

Geert
Claeys

trendy italiaans restaurant in boechout...

trendy italiaans restaurant in boechout

Julie
Honings

Lekker eten maar service... lang wachten, verke...

Lekker eten maar service... lang wachten, verkeerde bestelling, jammer.

James
Mirto

Lekker eten,plezante sfeer ,mooi concept!!!...

Lekker eten,plezante sfeer ,mooi concept!!! Een aanrader

Natacha
Ruyssers

Ik snap echt niet waar al die negatieve comment...

Ik snap echt niet waar al die negatieve commentaar van komt. Ik kom geregeld eten in Cosmo en ben nog nooit teleurgesteld buitengewandeld. De sfeer is er supergezellig, het personeel is altijd bereid om alles naar wens te laten verlopen en het eten is delicieus. Als ik er ben is er ook altijd echt heel veel volk dus Cosmo heeft goed te doen en ik zie dat ook niet zo snel veranderen. Voor alle mensen bij Cosmo : knap werk en doe zo voort! ps : Het groot scherm brengt dus wel degelijk een bevorderende sfeer!

All reviews of this restaurant