Reviews for Lobster Pot

219 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
219 reviews
date score
Joe
Reviewed on: 10/08/2020
Joe recommends this restaurant for: Groups, Kids

I thought the food was very good and the value...

I thought the food was very good and the value for money was inline with an expensive tourist town. Which Bruges is, so no surprise. I would go again when in Bruges.

jo en karin
Reviewed on: 03/08/2020
jo en karin recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

bij de aankomst was het al genieten ,door een...

bij de aankomst was het al genieten ,door een welkomst hapje het verdere verloop is puur genieten van de verse producten die u word aangeboden door de vrouw des huize s zeker voor herhaling vatbaar top

placeholder
Maurice
Reviewed on: 02/08/2020
Maurice recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

aangenaam verrast iedere keer

leuk kader, aangename en super vriendelijke chef en gastvrouw, lekker, top gerechtjes, zeker een aanrader voor iedereen die graag kreeften eet, die op verschillende wijzes klaargemaakt kunnen worden. ik zou zeggen reserveer en geniet, je zal het zeker niet beklagen.

Bert
Reviewed on: 30/07/2020
Bert recommends this restaurant for: Couples

Super lekker eten en uitstekende bediening !...

Super lekker eten en uitstekende bediening !

Linda
Reviewed on: 23/07/2020
Linda recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel vriendelijk onthaald … kwaliteit van de...

Heel vriendelijk onthaald … kwaliteit van de producten … gezellige inrichting, kortom: alles was naar wens! We komen nog terug!

Max
Reviewed on: 19/07/2020
Max recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Everything was amazing! Very tasty and very...

Everything was amazing! Very tasty and very cozy restaurant Nice and friendly waitress

Kathleen
Reviewed on: 11/07/2020
Kathleen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijke bediening, gezellige omgeving...

Vriendelijke bediening, gezellige omgeving en fantastisch gegrilde kreeft, krab, mosselen, enz.

Inge
Reviewed on: 08/07/2020
Inge recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hebben van een zeer lekkere lunch genoten....

We hebben van een zeer lekkere lunch genoten. De bediening was top ! Zeer verzorgd. Een aanrader !

Kathleen
Reviewed on: 06/07/2020
Kathleen recommends this restaurant for: Couples

Heel lekker, super vriendelijk....

Heel lekker, super vriendelijk.

Geert
Reviewed on: 03/07/2020
Geert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk en correct onthaal. En het eten...

Vriendelijk en correct onthaal. En het eten was perfect in orde. Hier komen we zeker nog eens terug!

date score