Reviews for Lobster Pot

131 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
131 reviews
date score
pieterjan
Reviewed on: 01/12/2018
pieterjan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Gemoedelijke ontvangst, je wordt als klant...

Gemoedelijke ontvangst, je wordt als klant herkend (was de 3de keer dat we dr kwamen), en de Crustacés Royals (gegrild) zijn uitstekend! Tot de volgende keer!

dirk
Reviewed on: 29/10/2018
dirk recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijk ontvangst, alles top ! Chef heeft...

Vriendelijk ontvangst, alles top ! Chef heeft ons verwend met een heerlijke kreeftenplateau ! Mijn gasten aan tafel vonden het de beste kreeft ooit. Wat wil je nog meer....

Luc
Reviewed on: 27/10/2018
Luc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Visited with Japanese friends/family. Means...

Visited with Japanese friends/family. Means FRESH materials. Very friendly too. Good!!!! To be in my fav.list here in Bruges.

Yves V.
Reviewed on: 21/10/2018
Yves V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Fantastisch!...

Fantastisch!

Johan V.
Reviewed on: 12/09/2018

Hallo , mooie en niet opdringere inrichting...

Hallo , mooie en niet opdringere inrichting , eerlijk en open onthaal wat onzeker in de positieve zin ! Als apero een glas champagne of een verfrissende drink op basis van Gin ? Keuken uitstekend !! maar ja de smaak en de sfeer hangen voor 50 % af van het gezelschap U brengt( een mooie tafel aan een eerlijke prijs ! (geen toeristenvoer !!!!! )

Anne D.
Reviewed on: 31/08/2018
Anne D. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk ontvangst, heel attent, en heel...

Vriendelijk ontvangst, heel attent, en heel lekker gegeten!!!

Davien
Reviewed on: 29/08/2018
Davien recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hadden een zeer gezellige avond in de Lobste...

We hadden een zeer gezellige avond in de Lobster Pot! Niet alleen omdat, het eten zeer lekker was, ook de bediening was top! Zeer verzorgde schotels, heerlijke mosselen en bouillabaisse, lekkere wijn,... We komen zeker terug!

placeholder
Jean
Reviewed on: 20/08/2018
Jean recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zoals altijd is dit restaurant zeer goed, zowel...

Zoals altijd is dit restaurant zeer goed, zowel het eten zelf maar ook de bediening, sfeer enz. Kortom een aanrader van de bovenste plank !

HERVE
Reviewed on: 19/08/2018
HERVE recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

très bon accueil plateau fruits de mer excellen...

très bon accueil plateau fruits de mer excellent petit bémol sur la réservation et ma demande.

kris b.
Reviewed on: 19/08/2018
kris b. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Prijzig maar zijn prijs meer dan waard. Super...

Prijzig maar zijn prijs meer dan waard. Super vriendelijk personeel en goddelijke kreeft gerechten. Een adres die bij mij opgeslagen wordt onder betere restaurants. Voor herhaling vatbaar. Thanks voor de service, kwaliteit, en gezelligheid. TOP

date score