Kitchen
Budget
€€
Closing days
All days open from 18.00 on Sunday and public holidays we are also open in the afternoon from 12.00 and in the evening from 18.00 Wednesday closing day
Contact
Show phone number Email Website Facebook
About this restaurant
Verrassend creatief en lekker eigenzinnig. Koken is eerbied voor de natuur en haar seizoenen. Diny en Christoph heten U van harte welkom in hun gezellig eethuis. Zij bieden U een seizoensgebonden meer-keuze menu formule aan. U kunt uw menu zelf samenstellen uit onze beperkte kaart .
Wij bieden onze formule aan in 1 gang 30 € / 2 gangen 38€ of 45 € . in 3-gangenversie €49,00 en 4 gangen 57€ . Dit meer-keuze menu bevat het beste wat de natuur te bieden heeft .
Met Diny die persoonlijk instaat voor de gastvrije ontvangst en bediening en met chef Christoph aan het fornuis is het steeds gezellig vertoeven in de Pepermolen.
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
WIM
Reviewed on: unknown

Zeer lekker eten. Vlotte bediening. Mooie strak...

Zeer lekker eten. Vlotte bediening. Mooie strakke inricthing en gezellig.

Chantal
Reviewed on: unknown

We hebben echt genoten van de maaltijd en de...

We hebben echt genoten van de maaltijd en de gezellige sfeer. Hebben gekozen voor het menu en kregen een fijn afgewerkte maaltijd voor de betaalde prijs. Ook de bediening is vriendelijk en charmant. Er heerste een gezellige sfeer in het restaurant. We komen zeker nog eens terug.

dirk
Reviewed on: unknown

Andermaal een perfekte maaltijd met verschillen...

Andermaal een perfekte maaltijd met verschillende suggesties van de maand. De glimlach van de vrouw des huizes en een rondgang met den kleinen weerspiegelen het familiale karakter van dit restaurant . Je voelt je er echt thuis en de sfeer is echt ontspannen. Blijft tot op heden echt een aanrader.

All reviews of this restaurant