placeholder
Kitchen
Bistro 
Budget
€€
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Melissa
Reviewed on: 25/10/2018
Melissa recommends this restaurant for: Couples

Heerlijk eten !

Wij hebben het menu genomen en dit was een goede keuze! Heerlijk eten voor een redelijke prijs. Verder ook erg vriendelijk personeel!

Jean
Reviewed on: 20/02/2018
Jean recommends this restaurant for: Couples

Zeer aangenaam

Enorm lekkere menu waarin nog iedereen zijn keuze kan verfijnen. Vriendelijk personeel en verfijnder eten dan klassieke bistro.

Tom
Reviewed on: 18/10/2017
Tom recommends this restaurant for: Couples

Trendy lekker restaurant

Zeer tof restaurant om samen met vrienden naar toe te gaan. gezellige bar toffe bistro kaart en betaalbare wijnkaart zeker een aanrader als je in brugge bent

C.
Reviewed on: unknown

Downgrade van het eten door slechte service

Heel lekker gegeten maar deze ervaring werd compleet teniet gedaan door de snelheid van de keuken en de kille bediening. We konden niet snel genoeg weer buiten zijn. Reeds bij de entree viel de kilheid van het interieur en de service op, wat nog verder versterkt werd gedurende de avond. Het eten werd in een recordtempo opgediend met een opgezet masker. Mijn buurvrouw en -man hadden maar net van hun apertief kunnen nippen en daar stond hun voorgerecht al voor de neus. Ikzelf had nauwelijks mijn laatste hap eend kunnen doorslikken of daar stond er al weer iemand met de dessertkaart. De NMBS zou hier nog iets van kunnen leren. Neen geen tweede keer meer voor mij, helaas.

placeholder
Galvacho
Reviewed on: unknown

Dit is een aanrader want culinair hoogstandje

De service was zeer goed. Het eten was uitzonderlijk lekker en de atmosfeer was prima. Dit is echt een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. De prijs is meer dan schappelijk. Met 2 menu's (voor-, hoofd- en nagerecht) en drank zaten we aan ietsje meer dan 100€ en daarvoor krijg je een culinair hoogstandje. Ik geef met overtuiging 4 sterren voor 'de Refter Karmeliet' en volgende keer gaan we voor een uitgebreider menu bij grote broer 'Karmeliet' in de Langestraat. Dat moet dan zeker 5 sterren waard zijn!

Jurgen
Reviewed on: unknown

Hadden om 21 u gereserveerd (2e shift). Blijkt...

Hadden om 21 u gereserveerd (2e shift). Blijkt als we aankwamen een rij te staan tot buiten in de kou. Mijn goesting was reeds over. Na een kwartier aanschuiven en heen en weer geloop met stoelen, werden we naar onze tafel geleid. Had nog minder goesting..... maar....eenmaal gezeten verliep alles werkelijk gesmeerd. De bediening was vlekkeloos. Langoestines en buikspek als voorgerecht waren subliem! Ook de hoofdgerechten waren ok. Heel mooie wijnkaart, kan ook niet anders zeker met zo'n buurman. Ook het interieur is heel mooi, wel luidruchtig maar dat weet je als je dergelijke zaken bezoekt. Heel leuk adres.

Eddy
Reviewed on: unknown

kortom, zeer lekker !!...

kortom, zeer lekker !!

Birgit
Reviewed on: unknown

Een diner in een restaurant moet volgens mijn...

Een diner in een restaurant moet volgens mijn bescheiden mening aan een paar eisen voldoen : lekker eten en drinken, gezellige locatie, aangenaam gezelschap en een goed gesprek. Toen we op een vrijdagavond in De Refter aten was een gesprek helaas onmogelijk omdat we elkaar nauwelijks konden verstaan - en dat is een understatement. Ik was op de duur zo moe van luisteren, roepen naar mijn tafelgenoten dat ik blij was dat ik op straat stond. De Refter is een so called ’Brasserie’ en wrschl kiest men beter ander restaurant voor een rustige tête à tête maar om een ganse avond geen woord tegen elkaar te kunnen zeggen dat kan toch ook niet de bedoeling zijn. Prijskaartje van de avond in deze ’Brasserie’ : 400 Euro/4 pers.

luk
Reviewed on: unknown

Zeer smakelijk geeten ,tegen een betaalbare...

Zeer smakelijk geeten ,tegen een betaalbare prijs, alhoewel 10€ sup voor de ierse ribsteak me wat te veel leek . De klasse van de voorburen straalt hier toch ook . De patron moet nog wat van papa's sympathieke gedrag leren. Ook zonder een goede dag van hem ga ik zeker terug. proficiat

Vinnie
Reviewed on: unknown

Heel lekker gegeten voor een redelijke prijs....

Heel lekker gegeten voor een redelijke prijs. Bediening aan tafel door de diensters : niets op aan te merken . Enige minpuntjes waren het lawaaierig interieur en de ongekoelde witte wijn . Let wel op bij de afrekening : men moet blijkbaar bij de bestelling melden hoe men betaald : per 2 of per 4 ! Bij de afrekening kan niets meer gewijzigd worden . Hier liet men zich qua klantvriendelijkheid wat kennen. Al bij al toch een aanrader .

All reviews of this restaurant