We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
World 
Budget
Closing days
Monday, Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Leen
Reviewed on: unknown

Hou uw manieren als zaakvoerder

Er is ons slechts 1 iets bijgebleven, ondanks het lekkere eten. Wij vroegen bruiswater, welke niet uit een fles maar uit 'O-water' systeem kwam, waar wij op zich geen probleem mee hadden, ware het niet dat er te weinig bruis opzat. We vroegen dan ook naar bruiswater uit een fles, die we zeker bereid waren te betalen. Het vriendelijke meisje die opdiende was dan nog zo lief om ons een fles San Pelligrino te brengen. Nog geen 5 min later horen wij de zaakvoerder achter de toog (die slechts op 2m afstand was van waar wij zaten) zware commentaar geven over het feit dat wij ander water besteld hebben: 'wie denkt hij wel dat hij is, ik heb zoveel geld gegeven aan zo een watersysteem en hij heeft dan nog het lef om ander water te vragen,...' Begeleid met boze blikken naar ons gericht, gans de tijd terwijl we aan het eten waren ook!! Klant is nog altijd koning en hou uw commentaar voor uzelf, zeker als je niet weet met wie je te maken hebt (mensen die zelf al 15jaar in de horeca staan).

Vermeersch
Reviewed on: unknown

Zeer lekker!!!...

Zeer lekker!!!

djdave
Reviewed on: unknown

Even een bistro doen in het Brugse voor niet-al...

Even een bistro doen in het Brugse voor niet-al-te-veel geld. Zoek maar... Deze bistro is alvast een aanrader. Eerlijke prijzen, gewone kaart, volle borden, keep it simple. Zwaar aperitiefd, voorgerechtje, gerecht, dessertje, ... voor 2 personen, en dit voor 60 euro. Mooi meegenomen ! We gaan er nog terug.

Davina
Reviewed on: unknown

Mooie basiskaart, altijd heel lekker en ruime...

Mooie basiskaart, altijd heel lekker en ruime porties. Zeker een aanrader voor pastaliefhebbers. Men werkt er met een systeem van maandsuggesties: uitgebreid en telkens heel gevarieerd en origineel. Prijs-kwaliteit: 10/10! Sympathieke bediening, en een gezellig 'eetcafé'. Gezellig, lekker en nooit pretentieus!

valerie
Reviewed on: unknown

Zeer lekkere pasta gegeten voor slechts 7 euro....

Zeer lekkere pasta gegeten voor slechts 7 euro. Blij dat er toch nog één restaurantje is in Brugge dat toont dat je ook zeer lekkere en zeer originele gerechten kan maken tegen meer dan democratische prijzen. Doe zo voort!

All reviews of this restaurant