Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday evening, Thursday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
3 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
An
Reviewed on: 05/09/2017
An recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Mooi, net restaurant. Bouillabaisse was eerder...

Wij bezochten het restaurant meerdere keren. We waren altijd ZEER tevreden. Eerder stijve bediening ipv hartelijk, wel correct. Zaterdagavond was minder. Ik met gebroken voet, vroeg om voet op stoel te leggen en tafel te verplaatsen, dit was niet mogelijk!? Wij zagen verschillende mogelijkheden. Mocht niet. Dan maar zelf tafel verschoven. De opmerking: 'je moet dit maar voorzien' vonden we erover. Nog een spijtige zaak: de bouillabaisse, hun specialiteit was vroeger super lekker, neutrale smaak met een lichte saffraan toets. Nu eerder een versie met Marokkaanse kruiden, alleen met stukjes witte vis, geen zeevruchten. Op de stukjes vis lag nog de droge kruidenmengeling. De overige lekkere rouille kon je niet meer proeven in de bouillabaisse omdat die te gekruid was. Bij een vraag erover kregen we de opmerking dat het reeds altijd dit recept was. We zochten thuis foto's op waar we wel een andere versie op te zien was. Bij nader inzien had ik deze soep beter laten staan en een andere lekkere bereiding besteld dat geserveerd werd en dubbel betaald. Spijtige zaak.

Jef
Reviewed on: unknown

Op een vrijdagmiddag zijn we hier toevallig...

Op een vrijdagmiddag zijn we hier toevallig terecht gekomen. Echt een ontdekking: mooie inrichting, vriendelijke en professionele bediening en een erg lekkere en verzorgde keuken. Het restaurant is qua prijs een middenklasser (op het dagmenu van 14€ na, wat echt goedkoop is), maar het is zijn prijs meer dan waard. Visgerechten zijn vers, eerlijk, verzorgd en erg lekker. Het was een echte beleving

Jeroen
Reviewed on: unknown

Mijn echtgenote en ik zijn liefhebber van kreef...

Mijn echtgenote en ik zijn liefhebber van kreeft en zodoende proberen we regelmatig nieuwe restaurants uit, de ene al wat meer geslaagd dan de andere. Blue Lobster echter was een schot in de roos! De gegrilde kreeft met kerstomaatjes is een ABSOLUTE aanrader! Tevens vriendelijke bediening en een mooi kader. We komen hier zeker terug.

All reviews of this restaurant