Saint-cornil

Aalbekeplaats 15 8511 COURTRAI
SAINT-CORNIL
SAINT-CORNIL
SAINT-CORNIL
SAINT-CORNIL
SAINT-CORNIL
SAINT-CORNIL
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Saturday
Contact
Show phone number Website
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Luc
Luc recommends this restaurant for: Couples, Groups, Price/quality

29/02/2016 middag

Oeps, zeker een aanrader voor het eten van steak op grill en lamskotelet (lekker en ruim voldoende) overschot van eten kan mee naar huis genomen worden, prijs kwaliteit .. TOP .. een aanrader. Best op voorhand reserveren. Groetjes en smakelijk.

Philippe

Qualité-prix imbattable. Apéro au choix, entré...

Qualité-prix imbattable. Apéro au choix, entrée et côte à l'os pour 4 (si vous êtes 2). Ajoutez à cela 1/2 bouteille de vin (un bordeaux supérieur) par personne et un Irish. Combien me direz-vous ? 34 euros par personne. Incroyable et wallon le consommateur. Huit pour l'ambiance car cela est très bruyant.

wim

(vr)eten als obelix en asterix maar dan met...

(vr)eten als obelix en asterix maar dan met hedendaagse kleren aan ! een belevenis voor grote vleeseters, vegetariers gelieve zich te onthouden, lekker vlees aan de grill bereid a volonté (interess.menuformules), ideaal met compagnie

roger

We zijn speciaal van Antwerpen naar hier gekome...

We zijn speciaal van Antwerpen naar hier gekomen om nog eens te genieten van de menu van het huis. Op weinig plaatsen wordt er zoveel kwaliteit voor 35 euro op tafel gezet. Dit is een adres voor de vleesliefhebbers die nite op dieet staan of het moest atkins zijn :-) ....De cote à l'os is overheerlijk..gegrild zoals het moet... menu : aperetief naar keuze van de kaart , diverse hapjes, voorgerecht (heerlijke paté of hesp), cota à l'os ,bearnaise en pickels, zeer verse saladgarnituur, 1 fles rode of witte wijn per 2 pers., nagerecht dame blanche of irish coffee (heerlijk) De bediening verloopt vlekkeloos. Wij namen wel een fles wijn van de maand voor 30 euro. Moulin de la lagune 2004, 2de wijn van chateau La Lagune 3ieme grand cru classee Haut Medoc De wijnkaart is volgens mijn compagnon vrij indrukwekkend en betaalbaar...Hier word je niet gestroopt. De sfeer in het retaurant is uitgelaten en naargelang de maaltijd vordert wordt het luidruchtiger :-) we gaan zeker terug...

MATHIS

bon sans plus...

bon sans plus

Niko

De max voor wie entrecote wil!! met pickles...

De max voor wie entrecote wil!! met pickles en zoveel als je zelf wil!! vergeet de irish coffee niet achteraf!

roger

Dit is een unieke eetgelegenheid voor mensen...

Dit is een unieke eetgelegenheid voor mensen die een stuk vlees willen om U tegen te zeggen en dat perdect gebakken is en vergezeld wordt van perfecte frietjes, kraakverse salade, pickels, beanraise + een lekker voor en nagerecht wijn inbegrepen menu. Trouwens de wijnkaart is indrukwekkend ! Prijs kwaliteit ambiance beslist de abolute winnaar van de ronde :-) (2de bezoek) gr

Daniel

Wie vlees lekker vindt, waar ook in Belgie...

Wie vlees lekker vindt, waar ook in Belgie en buurlanden: dit is een uniek cote a l'os restaurant! Het kent zijn gelijke niet. Dus, waar wacht je op. Het wordt een prettige ervaring.

Stijn

Vrijdag gingen we in Roeselare een vrachtwagen...

Vrijdag gingen we in Roeselare een vrachtwagen afhalen toen de man voorstelde, omdat toch het eindejaar in zicht was, een hapje te gaan eten. Vanuit Roeselare ging het richting Aalbeke waar Saint-Cornil gevestigd is, volgens hem een zeer bekend restaurant met een nogal speciale sfeer.Aangekomen bij Saint-Cornil bleek er gelukkig nog plaats te zijn (men blijkt er niet zo happig te zijn op reservaties)... In een zaak die stampvol zat namen we elk een "menu": een bordje met een soort kop met tomaat, een vleesschotel met groentjes, en dan een plank met een berg entrecôte waar je gerust uren van kon eten... Ik vroeg me af hoe we dat in godsnaam met z'n drieën moesten opeten, zoveel vlees :-) Een kom huisgemaakte verse frietjes, een kom sla, een potje pickels en tartaar? maakten het geheel af. Meer moest dat niet zijn... Over het eten niets dan lof, het vlees was gewoon subliem (perfect gebakken, perfect gekruid en zo mals als boter). Over de bediening en de sfeer, tja wat kan je daarover zeggen? Het heeft zo zijn charme, 'k weet nergens een restaurant waar ze de borden letterlijk op tafel smijten, waar de patron slechts enkele woorden west-vlaams mompelt... Tja, het is speciaal en uniek ;-)Als je vlees wil eten dat op alle gebieden perfect is dan moet je in Saint-Cornil zijn, ze serveren er de beste steak (entrecôte) die ik ooit gegeten heb, en ja ook de sfeer en service heeft z'n charmes ;)

Nicolas

Ben daar met mijn West Vlaamse collega gaan...

Ben daar met mijn West Vlaamse collega gaan wezen eten. Om eerlijk te zijn als Antwerpenaar; nie naar toe gaan. Die mannen daar zijn niet te verstaan. Mijn tafelgezelschap was ook West Vlaams en het was geen makkelijke lunch. Maar goed... Het eten was subliem... wie zo ne steak kan bakken verdient een standbeeld!

All reviews of this restaurant