We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
3.2 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Jacqueline
Reviewed on: 08/09/2017

Deze zaak zou moeten gesloten worden!

Zeer slecht gegeten, onbeschofte bediening, schimmel op de muur naast onze tafel. Op de plateau van de kelner lag naast de glazen een vaatdoek die in maanden geen zeep heeft gezien. Ronduit schandalig en dan prijkt er op de deur Gault Millau, waar hebben ze deze sticker vandaan??? De deur en trapleuning naar de toiletten kleefde van de viezigheid. Voedselinspectie zou hier de handen vol hebben. Zijn dessert gaan eten bij Chopin schuin tegenover. Daar weten ze hoe het moet. We moeten in de toekomst niet twijfelen waar we terug naartoe gaan.

Inco
Reviewed on: unknown
Inco recommends this restaurant for: Gastronomy

Wat een boel !

Onze reservatie was om 19:30 en waren toch met enkele koppels. Eerste indruk bij het binnenkomen was zeer wanordelijk. Stoelen en tafels scheef etc. 'Speciale' bieren worden geserveerd in een wijnglas, wat niet kan voor mij. Diegene die een gewone pils dronk, was zuur van smaak. Propere tapleiding? De persoon met een bio-biertje kreeg van de ober de melding: wat een janette-bier. Na anderhalf uur wachten op het eten liep het mis. Biefstuk ipv cote a los bij de ene persoon, bearnaisesaus ipv peper bij de andere. Alle personen waren reeds klaar met eten toen de nieuwe cote a los kwam. De obers vonden de ganse situatie eigenlijk best grappig en deden ook niets om het voor de ganse groep wat anagenaam te maken. Achteraf bestelde iemand een irish koffie, die overigens niet te drinken was door de hoeveelheid whiskey. Misschien toch 1 iets positief: de smaak van het vlees zat correct, wat moeilijk is om eigenlijk te verprutsen als je vlees van een gerenomeerde beenhouwer koopt maar goed. De eigenaar/kok wist ons achteraf al grijnzend te vertellen dat hij 'ook maar' zijn bestellingen klaarmaakt. Ik geef deze zaak nog enkele maanden.

Agnes
Reviewed on: unknown

À fuir!

Ce restaurant qui a changé de gérance depuis quelques mois est désormais à éviter. Les serveurs ne sont pas accueillants du tout. Les bières spéciales sont servies dans des verres à vin Et surtout, l'addition n'est pas conforme à ce qui est annoncé sur la carte: les croquettes au fromage qui devaient me coûter 12 € me sont facturées 18€. Les explications du serveur sont embrouillées et il finit par avouer que la carte comporte des erreurs! Mais aucun geste commercial... Agnès

placeholder
Dominique
Reviewed on: unknown

déçue

Je me réjouissais d'aller manger des croquettes de crevettes comme à chaque séjour à Coxyde. Et là, surprise, décors complètement changé, l'ambiance cosy, cool remplacée par un côté faux vintage trop chargé. Et le côté cool par du super bruyant surexcité. Les croquettes, rien à dire, mais addition surchargée comme le décors .... Donc je raie cette adresse de mon carnet.

Joost
Reviewed on: unknown

De teloorgang na de recente overname... :-/

Na 5 uur fileleed op weg naar zee (25 Aug 2016: gigantische file op E40) wilden ik en mijn echtgenote na aankomst eindelijk iets fris om de hittegolf draaglijk te maken. Ik bestelde een Dame blanche en mijn echtgenote een Banana split. Je zou denken dat er met dergelijke simpele gerechten niets mis kan gaan,...fout gedacht!!!! ALLES eraan was fout! 1. Het ijs had een rare kleur, smaakte niet naar vanille-ijs en was bijna lopend qua consistentie; 2.Bij mij smaakte de chocolade-saus gewoon slecht; 3. De slagroom was echt zuur! Bij de gerechten ook geen koekje of zelfs een papieren servetje om de mond nadien af te vegen. Het was zijn geld écht niet waard, gewoon schandalig! Als men aan de overkant naar een andere taverne keek, dan zag je zowel binnen als buiten op het terras veel volk zitten terwijl er in de Edison zo goed als niemand zat. Eigenlijk had dat voor ons al een waarschuwing moeten zijn dat er daar iets niet in orde was. En ja hoor,...het was wel degelijk totaal niet in orde!!! Ik geef dit etablissement nog enkele maanden en dan gaan ze failliet als ze hun klanten op die manier verder behandelen. Snel rijk worden met niets te doen dat bestaat niet, en al zeker niet in de Horeca. Wie zijn klanten verwaarloost en slechte producten voorschotelt, die overleeft in deze sector niet lang!!!

All reviews of this restaurant