We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Freddy
Reviewed on: unknown

Eerste en laatste keer.

Tijdens ons weekje kust elke dag een ander restaurant aangedaan. Nu staat de horeca aan de kust in veel gevallen al niet bekend om zijn topkeukens maar 't zeilend fornuis was eigenlijk de enige zaak die echt tegenviel, veruit de minste keuken van al de zaken die we aangedaan hebben. We hadden zo een vermoeden dat deze kok zich in de keuken vooral bezighoud met het opendraaien van potjes en ontdooien van diepvrieseten. Absoluut geen verse producten. Daarnaast ook nog eens kleine porties. Geen aanrader.

Luc
Reviewed on: unknown

West-Vlaanderen ten top : (g)held - (g)held...

We hebben lekker gegeten, presentatie was zeker in orde. Goeie keuken, correcte prijs. Maar,.... We bemerkten onmiddellijk een gebruikte verfrommelde servet op de grond, van de 3 vorken waren er 2 die niet proper gewassen waren, er hingen gele, harde brokken aan, niet te begrijpen dat dit zo op tafel wordt gelegd (door Siska), De tafel werd op brute manier gedekt, je bent beter af in de frituur, geen goedendag, geen glimlach, de studenten deden wel hun best en waren vriendelijk. Siska daarentegen was in een rothumeur. De verinnes werden op de hoek van de tafel neergezet zo van "trek uw plan". Na het eten werd het wisselgeld op de hoek van de tafel gelegd en weg was ze, .... geen bedanking, geen goedenavond, .... De drukte en stress kunnen meespelen, maar er werkten minstens 6 studenten, .....Deze houding kan echt niet voor dit niveau van restaurant. Jammer voor Fré! Wel positief : we kregen zonder het te moeten vragen een BTW bon, wat ze aan de Kust ook niet kennen. Jammer van de 90 euro om als "nr zoveel van de toeristen" behandeld te worden. Maar er zijn nog ergere toestanden in Oostduinkerke, waar mensen uit het dorp een goei stuk vlees krijgen, maar als je met een niet-West-Vlaams accent spreekt krijg je "bucht-steak" in de grill fabriek.

K.
Reviewed on: unknown

Vorige week gaan dineren in deze vernieuwende...

Vorige week gaan dineren in deze vernieuwende zaak. Wat een leuk idee van onze vrienden om te souperen in de practig ingerichte oude strandkabine (zo ene op wielen). Eten, de Limousin-steak was van een zelden geziene smaak & kwaliteit. We proefden er de 'Rust en Vrede', een zuidafrikaanse rode bij en het feest werd afgesloten met een speculaasijs van het huis. Wij komen hier nog vaak terug!

frederic
Reviewed on: unknown

Heerlijk ,lekker,zoals altijd...een verrassing...

Heerlijk ,lekker,zoals altijd...een verrassing om terug te komen, gezellig , knus ,zeer lekker, vers ,een streling voor het oog . Proficiat aan de kok en al de rest .Verheaghe Patrick en Maya

Annelies
Reviewed on: unknown

Een stijlvol en gezellig restaurant met een...

Een stijlvol en gezellig restaurant met een modern en fris interieur waar je op het gemak lekker kan tafelen. De gerechten zijn lekker en mooi gepresenteerd op je bord. De huiswijn is super, zowel rood als wit. De bediening is vlot, spontaan en vriendelijk. Tijdens de zomer een zonnig, mooi terras. Er zijn op geregelde tijdstippen thema-avonden. Zeker een aanrader!!!!

frederic
Reviewed on: unknown

pas open sinds pasen , maar nu al een aanrader...

pas open sinds pasen , maar nu al een aanrader !Geen stoffig-nostalgisch kustrestaurant, maar een fris designinterieur , moderne bistro keuken en de persoonlijke aanpak van Siska en Fré . Zeer de moeite waard , een echte aanrader !!!!

Carlito
Reviewed on: unknown

Dit restaurant is een aanrader. Originele...

Dit restaurant is een aanrader. Originele en jonge stijl, uitnodigende terras. Smaakvolle inrichting. De bediening is prettig. De borden die ik heb zien doorgeven presenteerden zeer goed en mijn lamskroontje was succulent. Prijs/Kwaliteit is zeker in orde. Doe zo voort.

All reviews of this restaurant