Budget
€€
Closing days
Wednesday eve. - Thursday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Paul
Reviewed on: unknown

Op Paaszondag uitstekend gegeten! Op de kaart...

Op Paaszondag uitstekend gegeten! Op de kaart staan betaalbare en dure zaken je kiest dus zelf wat je uitgeeft. Wij aten het lamskroontje (29,50€) en een voorgerecht, lekkere polderpetat (15,€) met voldoende garnaaltjes en truffelsmaak. Mooie gaartijd van het lamskroontje. Super maaltijd, attentvolle bediening. Voor ons één van de betere in Oostduinkerke.

Fried'l
Reviewed on: unknown

het eten is fijn....

het eten is fijn.

Schetz
Reviewed on: unknown

De keuken levert voortreffelijk werk en de...

De keuken levert voortreffelijk werk en de gerechten zijn verzorgd en smakelijk. De service vind ik wel te wensen over laten; zeer gejaagd en je krijgt de indruk dat je niet snel genoeg terug buiten kan zijn. Tafels staan ook zeer dicht op mekaar zodat je gewild of ongewild de gesprekken aan de andere tafel kan meevolgen. Misschien zou de naam "Haast en Spoed" beter gekozen zijn voor dit rstaurant.

Kristel
Reviewed on: unknown

Het is geen al te grote kaart, maar het eten...

Het is geen al te grote kaart, maar het eten is er voortreffelijk! Vlotte bediening, niet te overdreven... Mooi interieur... doch muziek stond iets te luid naar mijn zin. Aanrader voor de thaise specialiteiten!

Simon
Reviewed on: unknown

ATTENTION! Note that this restaurant cancels...

ATTENTION! Note that this restaurant cancels reservations with no notice if they think they are not busy enough.

Geert & Kurt
Reviewed on: unknown

Zaterdag 2 december, ons bezoek was meer dan...

Zaterdag 2 december, ons bezoek was meer dan de moeite waard.De visgerechten waren heerlijk,als ook de bereiding van herte filet was zeer lekker.We waren vriendelijk ontvangen.Zeer fijne keuken en een aanrader voor de echte snoepers. Bedankt , van Geert & Kurt uit oostduinkerke

lindsay
Reviewed on: unknown

Na een heerlijk dagje aan zee, was dit restaura...

Na een heerlijk dagje aan zee, was dit restaurant de perfecte afsluiter. Het hoofdgerecht kabeljauwhaasje met puree met olijven was overheerlijk. Lang geleden dat ik nog zo'n lekker hoofdgerecht had gegeten. Ook de sabayon (met aardbeitjes) was subliem. Bij onze volgende trip naar Oostduinkerke komen we zeker en vast terug. Het interieur is heel modern en daarom misschien een beetje koel voor sommigen maar ik vond het heel knap. De tafels staan misschien ook iets te dicht bij mekaar. Maar voor de rest tip top!

Christophe
Reviewed on: unknown

verse en verrassende keuken. zo mogen er meer...

verse en verrassende keuken. zo mogen er meer zijn aan de kust

All reviews of this restaurant