Budget
€€€
About this restaurant
Restaurant D'Hoeve in Sint-Martens-Leerne blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Zaakvoerders Thiery Slock en Nicole Lampaert kregen meteen een verjaardagsgeschenk in de vorm van de Horeca Hospitallity Award die wordt toegekend aan het restaurant dat symbool staat voor gastvrijheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit van de keuken. 'Het is een bekroning voor het totaalpakket, zeg maar', aldus Thiery en Nicole. 'Ons echte beloning vinden we echter in het vertrouwen en de felicitaties van ons klanten.
We zijn ook blijven investeren en verfijnen, bijvoorbeeld onlangs nog in een zuiders aandoend terras of in een vergaderzaal gratis ter beschikking bij het benutten van een maaltijd. Met uw familie, uw vrienden of zakenrelaties tafelen kan hier ook in aparte ruimtes.
Thiery staat al 30 jaar achter het fornuis en omschrijft zijn stijl als "Vernieuwd Traditioneel". Ik ga voor de (H)eerlijkheid van seizoensgebonden producten duidelijk waarneembaar in zijn gerechten.
Het hoeft ook niet altijd een uitgebreid menu te zijn. Je kan hier komen lunchen (drie gangen 34€), maar ook gewoon één gerecht van de kaart kiezen.
"Onze keuken biedt vreugde en genot voor oog en smaak, het is een symfonie...een lied vol geur en kleur uit ener pot, deze, waar iemand verliefd op is."

Nicole ontvangt dan weer de gasten op haar eigen warme manier in het Rijkelijk gedecoreerd interieur waar de bloemen talrijk fleureren.
In D'Hoeve komen is altijd "een beetje thuiskomen", zeggen de klanten.
Iedere dag mensen tevreden stellen is onze uitdaging en Passioneel proberen we al 30 jaar onze klanten te verwennen.

Mogelijkheid tot gebruik vergaderzaal; gratis mits reservatie min. 40 couverts.
Tuinterras tot 80 personen.
Review score
Be the first to write a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice