Kitchen
Budget
€€
Opening hours
Now closed Opening hours
View all restaurant details
Review score
7.0 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
jan
Reviewed on: 05/05/2019

één grote ramp

Al z'n glans verloren... garnaalkroket dat niet beter smaakt dan een diepvrieskroket, smaakloze vitello. Een cote à l'os was die naam niet waardig. Kok kent z'n vak echt niet! In het bijhorende mini-mini-mini potje saus zal je je heus niet verslikken. Frieten: één klein kommetje voor een tafel van vier??? Extra bestelde frieten kwamen wanneer iedereen al lang gedaan had met eten. Wijn werd pas ingeschonken na drie maal aandringen... Bediening door maitre genre 'u mag blij zijn dat u hier bij ons mag komen eten'. Toch dikke pluim voor de twee zaalmeisjes die hun voeten van onder hun benen lopen omdat de rest geen poot uitsteekt. Hier komen we niet meer terug.

Hans
Reviewed on: 03/08/2018
Hans recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Een brasserie om "u" tegen te zeggen

Dit is een aangename en kwaliteitsvolle brasserie. Het eten is lekker en de bediening vriendelijk. Hier komt men graag en de steeds terugkerende vaste klanten zijn er een bewijs van. Mooi !

placeholder
annick
Reviewed on: unknown

zeker geen aanrader - Prijs kwaliteit zeer slecht

wij zijn hier met 12 mensen komen eten en dat was er precies al te veel aan. De bediening was zeker niet optimaal . Hapje zeer beperkt , was eigenlijk veel te weinig verspreid over de tafel. Voorgerecht viel nog mee maar de foie gras was niet goed. Hoofdgerecht was een ramp. Cote à l'os kende goed zijn prijs maar de cuisson ??? Blau chaud of Saignant , dat was allemaal doorbakken . Frieten met vlees en veel te laat. Boullabaisse was tomatensoep met vis en was dan ook nog lauw. Dit was de kwaliteit van een baanrestaurant maar niet van een restaurant waar je 90 euro per persoon betaalt.

Serge
Reviewed on: unknown
Serge recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Great Brasserie !

One of the hippest restaurants in Sint-Martens-Latem is surely “Brasserie Boulevard”. Started more than 2 years ago by two friends (Sam and Thomas) who both worked at “Hof van Cleve”, one of the leading Michelin starred restaurants of Belgium. The interior is a warm and cosy, with a fireplace and open kitchen. In summer time they also have a great terrace in the back. The restaurants serves typical Brasserie-style food but also dishes but with a modern twist. We choose the cod with spinach and “mousseline” sauce as a main course. It was delicious. The sauce was creamy, the cod just fell apart when you touched it with the fork. We followed with the dessert of the week : Pistachio ice cream with cassis. A heavenly combination which surely deserves a spot on the regular desserts menu. Read the review on our blog : http://foodiesbible.com

All reviews of this restaurant