15/20 Gault&Millau
Koning Albertstraat 39 8600 DIXMUDE 051.50.03.35
Budget
No budget available
Closing days
closed : Sunday, Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 16 reviews
Service
Quality
Atmosphere
16 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Stefan
Reviewed on: unknown

Bijna top!

Een schitterend diner genoten in 't Notarishuys. De chef en zijn ganse ploeg leveren prachtige gerechten van topkwaliteit. Net onder sterrenniveau. Wil je het compleet maken, boek dan een kamer in het Pure Hotel in de tuin van het restaurant. Pure kwaliteit en als verrassing komt de chef 's morgens een onvergetelijk ontbijt voor je klaarmaken. Af!

Redgy
Reviewed on: unknown

Goede keuken, menu gekozen. lekker hapje, voorg...

Goede keuken, menu gekozen. lekker hapje, voorgerecht mocht iets meer smaak hebben , agnus beef perfect spijtig van de slappe frietjes, nagerecht zeer goed en mooie presentatie.

Freddy
Reviewed on: unknown

De vrijdag avond menu all- in is fantastisch. ...

De vrijdag avond menu all- in is fantastisch. Tot in de puntjes afgewerkt . Originele creaties, eerlijke prijs /kwaliteit. We komen zeker nog terug. Een aanrader.

wim
Reviewed on: unknown

zelden zo culinair getafeld in deze prijsklasse...

zelden zo culinair getafeld in deze prijsklasse ! (vrijdagavondmenu 50 € all-inn), nooit gezien qua ontvangst, interieur, kwaliteit ! bij goed weer aperitief in de mooie tuin ! topklasse

CHRISTIAAN
Reviewed on: unknown

Opmerkelijk dat er toch nog grote chefs zijn...

Opmerkelijk dat er toch nog grote chefs zijn die voor een "vriendenprijsje" een meer dan geslaagd 4 gangenmenu serveren met uitstekende produkten. Ondanks dat deze schitterende zaak nogal ver van mijn woonplaats (Gent) verwijderd ligt zal ik er zeker nog teruggaan.

Jan
Reviewed on: unknown

Ik en mijn partner hebben hier op vrijdagavond...

Ik en mijn partner hebben hier op vrijdagavond een bezoekje gebracht. Het was de formule vrijdagavondmenu die mij heeft gelokt. Voor 50 euro krijg je een 3 gangen menu met aperitief en aangepaste wijnen. De ontvangst en bediening waren prima in orde. Eens de zaak vol zat, hadden we wel de indruk dat de bediening lichtjes onderbemand was. Maar alles bleef correct en vriendelijk. De inrichting is rustig en luchtig, zo kan je vooral van het eten (en je tafelgenoten) genieten, zonder dat de tafels elkaar kunnen "storen". Het menu zelf was zeer volledig (hapjes bij het aperitief, zelfgebakken speciaal brood bij de maaltijd, zelfgemaakte versnaperingen bij de koffie) en zeer lekker. Alhoewel je voor zo'n "promo" prijs natuurlijk geen dure ingrediënten mag verwachten weet de chef toch met heel veel creativiteit klassiekers zoals lotte of rundsvlees in te kleden. Vooral in het voorgerecht (tartaar van 3 soorten vis of koude erwtensoep) kwam de originaliteit naar boven. Berekende risico’s in de smaakcombinaties en uitgekozen ingrediënten. Het resultaat is een originele keuken qua presentatie, maar die nooit geforceerd of te exotisch wordt. Alles blijft vol van natuurlijk smaak. Wij komen zeker terug met een groter gezelschap voor vrijdagavond. Misschien proberen we à la carte eens uit op een rustige dag in de week.

guy
Reviewed on: unknown

hebben hier op een vrijdagavond gegeten en...

hebben hier op een vrijdagavond gegeten en natuurlijk het vrijdagmenu genomen .Hebben ons dat geen moment beklaagd echt een verwenning voor de smaakpapillen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten .Enkel de wijnen konden ons niet echt bekoren maar ja smaken verschillen .Komen zeker terug . Top aanrader

Stephanie
Reviewed on: unknown

Een echte aanrader! Sfeervol interieur met...

Een echte aanrader! Sfeervol interieur met een vriendelijke en degelijke bediening. Het eten was werkelijk zeer lekker en een streling voor oog en tong.

Antony
Reviewed on: unknown

Prima menu, goede wijn al wordt deze voor een...

Prima menu, goede wijn al wordt deze voor een karaf-huiswijn à 25€ per halve liter wel duur betaald. Gezellig interieur en tuin. Wij gingen tevreden buiten.

Mariëlle
Reviewed on: unknown

Dit adres is een échte aanrader. Zeer vriendeli...

Dit adres is een échte aanrader. Zeer vriendelijke bediening, een uitgebreide wijnkaart, en de gerechten zijn danig bereidt zodat elk ingrediënt tot zijn recht komt. We hadden voor het 'Notarishuys'-menu gekozen, het werd de ene verrassing na de andere. Een zeer uitgebreid palet aan smaken én een mooie presentatie. Doe zo voort, wij komen zeker terug ! Nog een positief punt: het hele restaurant is rookvrij.

All reviews of this restaurant