Zoals iedere keer weer een gastronische "wandel...
Zoals iedere keer weer een gastronische "wandeling" met heerlijke gerechten, iedere keer ook een foto waardig, verrukkelijk!
Super lekker eten en top bediening en zeer lekkere aangepaste wijnen ! Alles tip top in orde !
Prijs kwaliteit zeker in orde vlotte en aangename bediening goede keuze van de aangepaste wijnen en de niet alcoholische dranken waren prima.
Perfect zoals gewoonlijk. Ik kan het iedereen aanbevelen. De desserts waren super lekker.
Hilde en Patrick mogen heel trots zijn. Wat ze ons hebben aangeboden was subliem. De verschillende gangen waren niet alleen een verrukking voor de smaakpapillen maar ook een streling voor het oog. Alles werd aangeboden in een sfeer van rust en gezelligheid. Echt een aanrader
Zoals steeds enorm genoten van de vriendelijke bediening en een heerlijk menu. Op het terras was het aangenaam vertoeven en ieder gerecht werd door ons gezelschap zeer positief onthaald. Een aanrader ! Wij keren (vaak) terug
heel lekker eten
Het eten was weer top. En goede bediening. Kortom perfect.
Fantastisch smaakverwenning !!! Topchef, originele gerechtjes en leuke bediening ! We hebben genoten !
Wij zijn hier nu al meer dan een paar keer geweest, en telkens zijn er andere verse, super lekkere gerechten. Persoonlijk hou ik van de rustige sfeer, geen bomvol restaurant met veel achtergrond lawaai. De bediening was weer top. Mijn gasten ( we waren met 7 ) waar super tevreden !! Tot binnenkort !!