Reviews for Spoorloos Perron

226 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
226 reviews
date score
Isabelle
Reviewed on: 20/03/2019
Isabelle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

superlekker as usual...

superlekker as usual

Isabelle
Reviewed on: 19/03/2019
Isabelle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zoals steeds superlekker, altijd een gevarieerd...

Zoals steeds superlekker, altijd een gevarieerde lunchmenu en heel correct qua prijs/kwalliteit. Ook zeer vriendelijke bediening. Enig aandachtspuntje: we hadden bij het binnenkomen aangegeven dat we tegen 13u00 ten laatste terug moesten vertrekken (omdat 1 van de collega's de trein had om 13u10). Het voorgerecht werd snel opgediend, op het hoofdgerecht was het wachten tot 12u50 (een dik half uur) wat heel erg nipt was. Is echter de 1ste keer dat dit voorvalt, dus zeker geen kritiek

Eric
Reviewed on: 15/03/2019
Eric recommends this restaurant for: Price/quality

Lekker eten , een goede service en zeer goede...

Lekker eten , een goede service en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Ineke
Reviewed on: 14/03/2019
Ineke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs....

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs. Gezellige sfeer en vooral ook heel vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn al een aantal keren met een groepje slechtzienden komen eten en we worden steeds vriendelijk onthaalt. Als we hulp vragen is het met de glimlach!

Jeroen B.
Reviewed on: 13/03/2019
Jeroen B. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Het eten was lekker en de bediening zeer vriend...

Het eten was lekker en de bediening zeer vriendelijk. Minpuntje was de plaats. Tafeltje naast de trap naar de keuken, veel passage en geurtjes. Tafeltje met de buren te dicht op elkaar.

Hilde
Reviewed on: 12/03/2019
Hilde recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

We hadden gereserveerd tegen 12u maar ons verga...

We hadden gereserveerd tegen 12u maar ons vergadering was om 11u al afgelopen en we hebben toch een spaghetti kunnen eten.

LINDA
Reviewed on: 10/03/2019
LINDA recommends this restaurant for: Couples, Kids

Lekker eten, vlotte bediening....

Lekker eten, vlotte bediening.

Chloè
Reviewed on: 10/03/2019

/...

/

Ilse
Reviewed on: 09/03/2019
Ilse recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijke en snelle bediening. Lekker eten. ...

Vriendelijke en snelle bediening. Lekker eten. Het veggie-aanbod is wel nogal beperkt en weinig origineel. Gelukkig zijn wij flexitariërs.

Pascal
Reviewed on: 09/03/2019
Pascal recommends this restaurant for: Groups

Lekker eten. Bediening vrijdagavond was echter...

Lekker eten. Bediening vrijdagavond was echter maar zo-zo ("ik ben hier nieuw" is geen excuus). Even getwijfeld of we niet in een verborgen camera-programma terechtgekomen waren.

date score