Gezellig restaurant, met wel een iets te kleine...
Gezellig restaurant, met wel een iets te kleine tafel voor 3 personen. Vlotte, zeer vriendelijke bediening. Verrassend lekkere gerechten.
Ik vond de pasta superlekker en heel gezellig restaurant. Heel vriendelijke bediening. En de kaasschotel als dessert was top.
Heel vriendelijke ontvangst en bedienig. Ideale wachttijden tussen de verschillende op en top verzorgde en heerlijke gerechten. Proficiat aan het ganse team!
Het eten was voor-tref-fe-lijk, het personeel bijzonder vriendelijk en het interieur helemaal onze stijl. Wel waren we geschrokken van de prijzen, maar naar de Mezzogiorno kom je dan ook bij een speciale gelegenheid...
Heerlijke maaltijd, slim samengestelde menu met voldoende keuze. Excellente en sympathieke bediening.
De chef zei dat octopus zo wordt gegeten, wij vonden dat het zeerubber was. Het is de laatste keer dat ik dit restaurant bezoek. Misschien vinden sommigen het wel lekker, dat kan ik niet betwisten maar vons ons was het niet naar onze smaak.
Lekkere gerechten, toffe sfeer. De wijnkaart biedt een mooie keuze, maar het onderscheid tussen natuurwijn en biowijnen is niet duidelijk.
Ik vond het eten niet genoeg gekruid, te kleine portie en duur. 36€ voor een klein hoofdgerecht waar je nadien nog honger hebt, is echt niet ok.
Heel lekker eten. Heel vriendelijke bediening.