Mooie locatie, heerlijke lunch, vriendelijke...
Mooie locatie, heerlijke lunch, vriendelijke medewerkers.
Mooie locatie, heerlijke lunch, vriendelijke medewerkers.
Altijd lekker en voldoende en mooi gepresenteerd ....vriendelijke bediening en er wordt rekening gehouden met allergenen. Ik kom zeker terug .
Prima bediening en uiteraard zeer smaakvol!
Accueil, décor, qualité des mets, tout est au top. Musique baroque qui retrace l'ambiance de la maison du 18eme siècle style rococo. Allez y, vous en serez ravis.
Gastronomische menu met aangepaste wijnen was een streling voor alle zintuigen.
Zeer mooi kader, heel vriendelijke en correcte bediening en super lekker eten. Een echte aanrader!!!
Zeer lekker eten, Goede bediening,al meer dan 20 jaar klant en het blijft telkens een ongelofelijke ervaring
Dès qu on penetre dans le lieu ont est dans une autre époque et que dire du menu 5 services quel merveille ...je recommande et félicite le patron vraiment ne rater pas ce lieu exquis
Fijne keuken, vriendelijke bediening, prachtig sfeervol kader, aangename muziek op de achtergrond.
lekkere en creatieve gerechtjes. Attente en vriendelijke bediening. Juiste timing tussen de gerechtjes door. Mooi interieur en een relax gevoel. Ik zou niet weten wat ik als negatief punt zou moeten meegeven. Komen met plezier terug.