Reviews for De 3 Biggetjes

24 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.3
24 reviews
date score
Eric
Reviewed on: unknown

Eric

Vandaag het keuzemenu genomen. Het voor- en hoofdgerecht waren beide erg lekker. Het dessert (vanille ijs met een paar appelbolletjes en een scheutje calvados) was echt te simpel en niet passend bij de andere gerechten. De bediening was erg gehaast. Even vragen of het gesmaakt heeft was er bijvoorbeeld niet bij. Jammer want met name het hoofdgerecht was erg lekker.

Pierre
Reviewed on: unknown

Zeer aangenaam restaurant, mooi gelegen in...

Zeer aangenaam restaurant, mooi gelegen in het Gentse Patershol. De bediening verloopt charmant en rustgevend, het geserveerde eten was uitmuntend van kwaliteit. Een aanrader voor een lekker romantisch etentje in een sfeervol en aangenaam kader.

MAGDA
Reviewed on: unknown

Nergens geen betere lunch en zo verfijnd klaarg...

Nergens geen betere lunch en zo verfijnd klaargemaakt dan bij de 3 biggetjes!

FRANS
Reviewed on: unknown

Per toeval ontdekt. Geluk gehad, er waren...

Per toeval ontdekt. Geluk gehad, er waren nog juist 2 plaatsen vrij (dus reserveren een must !) Een aanrader !

Steven
Reviewed on: unknown

Dit restaurant werd ons aangeraden door een...

Dit restaurant werd ons aangeraden door een collega. Reserveren (op een dinsdag) was nodig dus we konden al vermoeden dat het een "gevestigde waarde" was. En niets is minder waar: De 3 biggetjes is een zeer gezellig restaurant met vlotte, vriendelijke en ervaren bediening. Het eten is subliem: verse producten op een verfijnde manier klaargemaakt zonder te veel poespas. En via de menuformule was alles zeer betaalbaar. Wij gaan zeker nog terug!!!

Gerard
Reviewed on: unknown

Op aanraden van vrienden dit restaurant voor...

Op aanraden van vrienden dit restaurant voor de eerste keer bezocht 3 jaar geleden, deze week waren we aan ons 4e bezoek toe en het mag gezegd worden dat hetgeen op ons bord verscheen nog steeds even verrassend was. Heel lekkere keuken, vriendelijke en attente bediening en uitgelezen wijnen die je zelfs kan nuttigen per centimeter. Kortom een aanrader.

placeholder
Karel
Reviewed on: unknown

Een echte ontdekking! Heerlijke producten,...

Een echte ontdekking! Heerlijke producten, volle smaak, fijne afwerking, vernieuwend zonder te overdrijven... In een rustig kader, met attente bediening en voor een verrassend aangename prijzen! Een van mijn nieuwe favorieten.

Jordaan
Reviewed on: unknown

Suggestiemenu genomen en van begin tot einde...

Suggestiemenu genomen en van begin tot einde was alles perfect. Chapeau.

Steven
Reviewed on: unknown

Wij hebben hier gegeten met een groep van 18...

Wij hebben hier gegeten met een groep van 18 man, en het was overheerlijk! We hadden een all-in menu gereserveerd en die was op en top. Ook kleine aanpassingen op het moment zelf waren geen probleem. En bovenal een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding!

daniel
Reviewed on: unknown

Een van de eerste klanten: vis gekozen, wijn...

Een van de eerste klanten: vis gekozen, wijn besteld, een half uur later kwam men zeggen dat er een vergissing was (roggevleugel ipv zwaardvis). De portie was echter beperkt tot een derde van een normale roggevleugel. Foei! Voor de rest prima. Menu goedkoop, wijn aan de cm betaalbaar (andere wijnen niet).

date score