placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Jarno
Reviewed on: unknown

Veel goeds gehoord over dit restaurant en uitei...

Veel goeds gehoord over dit restaurant en uiteindelijk toch eens uitgetest. 1 conlusie : volledig overroepen. we hebben de 25 euro menu genomen. compleet overprijst voor wat geserveerd wordt ! 3 zeer kleine tapa's - niet zo bijzonder van smaak.... eendeborst - in een doorsnee chinees krijg je malser en smakelijker vlees - met bakvet (saus ??? smaak ???) 3 (drie !) piepkleine aardappelnootjes en 3 kweeperen met klokhuis ... droog en smaakloos. ik vraag me af ... kwaliteit ? het was echt niet smakelijk, gn bijzonder verrassende smaak en dan die prijs ! zeer ontchoogelend. nochtans heel vriendelije bediening ... jammer van de doorsnee keuken die geserveerd en geprijst staat als een topmenu ...

Ann
Reviewed on: unknown

Afgelopen zaterdag had ik nog eens het genoegen...

Afgelopen zaterdag had ik nog eens het genoegen om Le Cena bezoeken en het was weer om duimen en vingers af te likken. Het was weer moeilijk kiezen tussen de verschillende menukeuzes maar ben uiteindelijk gegaan voor de asperges met scamorza. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik nog nooit zo heerlijk onze oervlaamse asperges gegeten heb als op die wijze klaargemaakt. De asperges waren joekels van bovenste kwaliteit, dat kon zelfs een blinde zien en de gesmolten scamorza in het gezelschap van rode uit met die frisheid van die vinaigrette met kersttomaatjes en klein gesneden zwarte olijfjes was TOP (overtreffende trap van 't beste ;-)) Allen daarheen !

Astrid
Reviewed on: unknown

Uitstekend samengestelde menu's, onbedwongen...

Uitstekend samengestelde menu's, onbedwongen en gezellige sfeer. Bediening is eveneens zeer goed. Een echte aanrader.

Marijke
Reviewed on: unknown

Ik kan mij zeker aansluiten bij de positieve...

Ik kan mij zeker aansluiten bij de positieve commentaar over dit restaurant. De service is echt in orde maar discreet. Het eten is overheerlijk! De prijs valt enorm goed mee. Dit restaurant is een echte aanrader!

Joachim
Reviewed on: unknown

Gisteren waagden we ons aan 'La Cena'. Een...

Gisteren waagden we ons aan 'La Cena'. Een totale verrassing voor wat het zou worden. Vanbuitenaf ziet het er eigenlijk maar een beetje triestig en rommelig uit, maar de voordeur stond open en de verleidelijk rode gang nodigde ons uit. Toch maar proberen dan. De ontvangst is zeer hartelijk en attent. Het kader is gezellig, modern maar niet overdreven. Ideale tussenweg dus. We krijgen direct een voorstel van twee menu's en lang moesten we er niet over nadenken. De antipasta was zeer gevarieerd (speciaal was de spaanse bloedworst) en de oesterzwammen in look, azijn en peterselie zijn ook eens iets anders. We laten ons vergezellen door een Syrah-wijn. Een topper staat op de kaart en inderdaad. Een wijn met een zacht begin en een stevige nadronk. Een flesje kan ons menu gerust vergezellen. Mijn gezelschap laat zich verleiden door een lamsbout, met doperwetnpuree en munt. Een speciale combinatie, maar niet slecht! Ik geniet van mijn visbourride met aioli. Geen paniek om uren in de wind als look ervaren te worden, de balans was perfect met respect voor de natuurlijke smaak van de vis! Als dessert waag ik mij aan de amarettoparfait. Parfait was hij zeker en vast! Ook de gepocheerde peer in drank (of was het kokend water met munt?) was heel speciaal. De crema Catalana met appeltaartje was zoals het hoorde! In elk geval, weer een leuke ontdekking gedaan in Gent: perfecte menu en toch ook belangrijk een persoonlijk onthaal. Een aanrader.

Joachim
Reviewed on: unknown

Gisteren waagden we ons aan 'La Cena'. Een...

Gisteren waagden we ons aan 'La Cena'. Een totale verrassing voor wat het zou worden. Vanbuitenaf ziet het er eigenlijk maar een beetje triestig en rommelig uit, maar de voordeur stond open en de verleidelijk rode gang nodigde ons uit. Toch maar proberen dan. De ontvangst is zeer hartelijk en attent. Het kader is gezellig, modern maar niet overdreven. Ideale tussenweg dus. We krijgen direct een voorstel van twee menu's en lang moesten we er niet over nadenken. De antipasta was zeer gevarieerd (speciaal was de spaanse bloedworst) en de oesterzwammen in look, azijn en peterselie zijn ook eens iets anders. We laten ons vergezellen door een Syrah-wijn. Een topper staat op de kaart en inderdaad. Een wijn met een zacht begin en een stevige nadronk. Een flesje kan ons menu gerust vergezellen. Mijn gezelschap laat zich verleiden door een lamsbout, met doperwetnpuree en munt. Een speciale combinatie, maar niet slecht! Ik geniet van mijn visbourride met aioli. Geen paniek om uren in de wind als look ervaren te worden, de balans was perfect met respect voor de natuurlijke smaak van de vis! Als dessert waag ik mij aan de amarettoparfait. Parfait was hij zeker en vast! Ook de gepocheerde peer in drank (of was het kokend water met munt?) was heel speciaal. De crema Catalana met appeltaartje was zoals het hoorde! In elk geval, weer een leuke ontdekking gedaan in Gent: perfecte menu en toch ook belangrijk een persoonlijk onthaal. Een aanrader. (63826)

Kristof
Reviewed on: unknown

La Cena, Het neusje van de zalm op culinair...

La Cena, Het neusje van de zalm op culinair vlak, eenvoud en verrassing is het mengsel van hun dierbaarste recept! De pappillen worden op een originele wijze geprikkeld door verschillende afwisselende facetten! Genot en een rustige sfeer in oase van sferige muziek zetten je avond op een romantiche manier in het licht. Met een gastheer als De Chef wordt je door warmte omringd, hij houdt dan ook de zaken nauwgezet in het oog door af en toe eens een kijkje te komen nemen vanuit zijn keuken. Wenst u een afwisseling op culinair vlak, dan is "La Cena" zeker de place 2 B!

Griet
Reviewed on: unknown

Steeds een warme welkom in een van de gezelligs...

Steeds een warme welkom in een van de gezelligste restaurants van Gent. De lekkere mediteraanse keuken en daarbij een heerlijk glaasje wijn maken dat je avond zeker geslaagd is ! Voeg daarbij nog de immer-glimlachende bediening en de chef die af en toe uit zijn keuken-kelder komt kijken en je avond is compleet !

Kevin
Reviewed on: unknown

Zeer lekker gegeten. Het volledige menu (aan...

Zeer lekker gegeten. Het volledige menu (aan 32€, hapje - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert) was perfect qua portie, alhoewel ik tegen het einde aan wel veel moeite moest doen, maar dat deed ik met plezier. Ook de bediening was volledig in orde ! Daarbij nog eens een leuke omgeving en sfeer, en ik kan gerust zeggen dat dit één van mijn meest geslaagde restaurantbezoeken ooit is geweest...

Kristof
Reviewed on: unknown

Een 3-tal keer geweest, steeds zeer lekker,...

Een 3-tal keer geweest, steeds zeer lekker, vooral de menu met het konijn viel me zeer in de smaak. Ook best gezellig omdat het klein is. Vriendelijke bediening.

All reviews of this restaurant