Kitchen
Thai 
Budget
Closing days
Sunday, Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
guy
Reviewed on: unknown
guy recommends this restaurant for: Couples, Groups

OK maar...

Toevallig aangeland in dat restaurantje omdat het geboekte restaurant niet bereikbaar was wegens overvolle Parkings in centrum Gent. Dus een pluspunt is de excentrische ligging. Desondanks vlot bediend en het eten was lekker en voldoende. Wat wel tegenviel is de prijs van de wijn: een zeer bescheiden rosétje dat m.i. hoogstens vijf euro kost werd daar toch aan 32 euro gesleten.

Heli
Reviewed on: unknown

Unieke ervaring maar...

Mijn vrouw, onze zoon en ikzelf (fervente hobbykok) trokken met hoge verwachtingen naar dit restaurant. Onze verwachtingen werden meteen ingevuld: een verfijnde Thaise keuken met subtiele afgemeten smaken. De Thaise 'bouillabaisse' met mosselen, inktvis, scampi, venusschelpen, witvis, citroengras, koriander, limoen, chili en gember was een voltreffer. Minpuntje: de prijzige wijnkaart : '32€ vragen voor een gewone Côtes de Provence Rosé vind ik erover! Voor de rest niks op aan te merken. Oh ja, in een Thais restaurant verwacht je Oosterse muziek en geen Jean Ferat, Brassens of Engelse tophits! Toch voldaan buitengegaan.

Jurgen
Reviewed on: unknown

Heel lekker thais en absoluut niet duur....

Heel lekker thais en absoluut niet duur.

Hannes
Reviewed on: unknown

Lekker en gezellig restaurant, vlot bereikbaar....

Lekker en gezellig restaurant, vlot bereikbaar. Ongedwongen sfeer. Mijn koude schotel was een vernieuwende sensatie voor mij: tegelijk koud en toch heel heet, ik proefde het Verre Oosten.

John
Reviewed on: unknown

Het beste Thaise restaurant in België! Goeie...

Het beste Thaise restaurant in België! Goeie prijs en echt Thais. Je moet er eens proberen.

wim
Reviewed on: unknown

Nr 1 thai in het Gentse !...

Nr 1 thai in het Gentse !

Louis
Reviewed on: unknown

Een zeer goed en aangenaam restaurant. Vlotte...

Een zeer goed en aangenaam restaurant. Vlotte en vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kim
Reviewed on: unknown

Wij zijn 7/10 vrijdag komen eten en ik moet...

Wij zijn 7/10 vrijdag komen eten en ik moet zeggen dat het eten heel lekker was. En de bediening zeer vriendelijk. bedankt!

M.
Reviewed on: unknown

De commentaar van onze jonge vriend Kristof...

De commentaar van onze jonge vriend Kristof is duidelijk gebaseerd op een geringe kennis van de betere keuken of ingegeven door het 'hippe' gehalte en de daarbij horende 'in crowd' . Het eten is er inderdaad goed maar niet de prijs en bediening. Je kan natuurlijuk altijd discussiëren over prijs/kwaliteit en inderdaad lijkt Johan me een aanhanger van het 'als het duur is is het ook goed' principe. Misschien eens een degelijke frituur proberen wie weet opent er geen wereld voor je !

John
Reviewed on: unknown

Hier kan men in al zijn eenvoud genieten van...

Hier kan men in al zijn eenvoud genieten van culinaire hoogstandjes. In het leven vind je zeldzame momenten van puur genot....dit was zo een zeldzaam moment. Streling voor het oog èn de tong, hartelijk dank, uit de grond van mijn maag! John S.

All reviews of this restaurant