Super lekker eten en super vriendelijk personee...
Super lekker eten en super vriendelijk personeel!
Super lekker eten en super vriendelijk personeel!
Alweer een super ervaring in dit uitstekend restaurant. Alles is op top van het begin tot het einde Zeker voor herhaling vatbaar Dikke pluim voor het hele team
Lento is en blijft mijn favoriet restaurant. Ook mijn vrienden (rasechte bourgondiërs) komen hier maar al te graag mee naartoe. Ik weet niet hoe hij het doet maar de gerechten die de chefkok klaarmaakt zijn steeds opnieuw next level. De gerechtjes worden mooi geserveerd en de smaken kloppen gewoon. Het is geen typisch vegan restaurant, eerder een culinair restaurant van topniveau en dat voor een belachelijk lage prijs.
Al enkele keren geweest. Zeer leuke plek met leuke mensen men lekker eten! Één gerecht zei ik deze keer zelfs van dat het wel een Michelin ster verdiende!
Het was een fantastische ervaring! Heerlijk gegeten en super lieve bediening. Ons zie je zeker terug!
Lekkere gerechten, mooie presentatie, prijs/kwaliteit dik ok!
Eten bij lento is altijd een feestje, het favoriete uitje van mijn man en mijzelf. Heerlijk dat groenten echt centraal staan.. en altijd fantastische, creatieve gerechten en gezelligheid. Bedankt voor weer een prachtige avond!
We hebben ontzettend genoten van het overheerlijke vegan eten en vriendelijk personeel. Zonder QR kunnen genieten op het verwarmd terras, het was 10 op 10!
Wat een geweldig restaurant: een verrassend, suuuperlekker menu, toffe inrichting en hele lieve bediening. We zijn verwend en hebben er van genoten.