Budget
No budget available
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number Website
About this restaurant
Lunch Garden is hét familierestaurant bij uitstek. Ideaal om met je kinderen of kleinkinderen gezellig samen een hapje gaan eten.
Bij Lunch Garden kan je terecht voor een lekkere, gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs op ieder ogenblik van de dag. Of je nu langskomt voor een ontbijt, middag- of avondmaal, iedereen vindt zeker zijn gading in het ruime aanbod heerlijke schotels.
Zo staan er traditionele Belgische gerechten op het menu zoals vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, of steak met frietjes. Maar je vindt er ook een brede waaier aan salades, pasta-, wok- of grillgerechten.


View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 2 reviews
Service
Quality
Atmosphere
2 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Denise
Reviewed on: unknown
Denise recommends this restaurant for: Groups, Kids

gezellig samen eten

Dankzij de insiders kon ik samen met collega's gaan eten bij lunchgarden met korting :-) De prijs-kwaliteit was zeker ik, de bediening gebeurde zeer vlot en vriendelijk. Ik miste wel een menukaart op tafel en de groenten waren niet echt warm. Er was een gezellige drukte, er waren veel bezoekers met kinderen. De karretjes om je plateau op te zetten zijn ook heel practisch, vooral als je met ouderen of met kinderen gaat eten. Wij waren tevreden over de hoeveelheid die we op ons bord kregen en hadden een fijne maaltijd samen!

Heidi
Reviewed on: unknown
Heidi recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

verrassend goed meegevallen

Het eten was heel lekker. Het is natuurlijk geen sterrenrestaurant, maar voor een snelle, gezonde hap kan je hier heel goed terecht. Heel veel keuze, dus iedereen zal er wel iets vinden waar hij zin in heeft. Of alles even lekker is, weet ik nog niet, maar de mosselen waren heel goed. En de bediening ? Alles met een grote glimlach. Ik ga er nog wel eens een keertje terug

All reviews of this restaurant