Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
6.3 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Ritje
Reviewed on: unknown

Een zogezegde "Gastronomie" met een niveau...

Een goede ontvangst maar op een chaotische manier. Na het plaatsnemen aan de tafel worden de voorhapjes op de tafel gedropt alvorens de vraag of we een aperitief wenste te drinken. Er was gereserveerd voor een menu "wildfestijn met inbegrip van de wijnen" . De kwaliteit van de gereserveerde gerechten was ver te zoeken (niet vers en koud op de borden). De wijnen waren lekker maar werden sporadisch bij geschonken. Kortom wat een avond moest worden om te genieten is uitgedraaid op een regelrecht fiasco. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar. Deze commentaar is niet uit de lucht gegrepen we bezoeken per week minstens 1x een restaurant en op basis daarvan de hierboven door ons beschreven ervaring.

placeholder
Stephanie
Reviewed on: unknown

Sans plus....Plats tièdes Entrée sans saveurs...

Sans plus....Plats tièdes Entrée sans saveurs ni assaisonnements Y'a pas eu le plus qui a fait que.... Bon pour une fois !

Marc
Reviewed on: unknown

Mooi kader, leuk,en aangenaam restaurant. ...

Mooi kader, leuk,en aangenaam restaurant. Moderne schotels, aangename bediening, fijne sfeer. Aanrader voor een tête-à-tête.

jules
Reviewed on: unknown

ce n'était pas notre premier passage, ce ne...

ce n'était pas notre premier passage, ce ne sera pas le dernier: cuisine parfaite, service impeccable, bon conseil pour le choix des vins, et, le soleil étant présent, le plaisir du jardin, que demander de plus!

All reviews of this restaurant