Reviews for La Fleur De Thym

500 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
500 reviews
date score
stephanie
Reviewed on: 23/07/2021
stephanie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel lekker in een mooi en modern omkadering....

Heel lekker in een mooi en modern omkadering. Sfeer en ontvangst was perfect.

Bart
Reviewed on: 21/07/2021
Bart recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij hebben zalig genoten van ons bezoek aan...

Wij hebben zalig genoten van ons bezoek aan La Fleur de Thym. Er was geen keuze, het was dinsdag en dus de Mardi Fou menu... en dat hebben we ons zeker niet beklaagd! We hebben zeer zeer lekker gegeten en genoten van een uiterst verfijnd, gezond en verrassend menu. Wij gaan zeker terug.

Jan
Reviewed on: 21/07/2021
Jan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Altijd heel lekker en aangenaam vertoeven....

Altijd heel lekker en aangenaam vertoeven. Menu was weer schitterend en verassend. Dikke pluim ....

Greta
Reviewed on: 20/07/2021
Greta recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Mooie en gezellige setting, vriendelijk onthaal...

Mooie en gezellige setting, vriendelijk onthaal en vooral heel origineel en lekker , ik zou het zeker aan vrienden aanraden.

Kathleen
Reviewed on: 19/07/2021
Kathleen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Wij kozen voor de menu du marché die uit 3-gang...

Wij kozen voor de menu du marché die uit 3-gangen bestond. Alles verliep vlot tot aan het voorgerecht. Daarna moesten wij veel te lang wachten op het hoofdgerecht wat heel jammer is. Mensen die kiezen voor 3 gangen laat men meestal wachten, totdat de 4 gangen meun tweede voorgerecht hebben gehad. Bijna 4u op restaurant vr een 3 gangen menu en koffie vinden wij te lang. Het eten was voortreffelijk, bediening, servies, interieur alles 10/10. Wij zouden het restaurant zeker aanbevelen

Ria
Reviewed on: 18/07/2021
Ria recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!...

Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening! Mooie creaties ! Ook de wijnen waren goed uitgekozen en pasten prima bij de gerechten! Wij gaan zeker nog eens terug!

Natalie
Reviewed on: 17/07/2021
Natalie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vele fijne hapjes net kleine smaakbommetjes....

Vele fijne hapjes net kleine smaakbommetjes. Alles mooi gepresenteerd en uitstekende vriendelijke bediening. Top top top!!°

Josiane
Reviewed on: 16/07/2021
Josiane recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

C'est sans conteste une adresse que nous avons...

C'est sans conteste une adresse que nous avons toujours à coeur de faire découvrir à nos amis. A découvrir sans tarder. Bravo à tous points de vue.

Erick
Reviewed on: 12/07/2021
Erick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ce fut un vrai moment de plaisir tant pour...

Ce fut un vrai moment de plaisir tant pour le cadre, l accueil la courtoisie du personnel et des patrons que pour nos papilles. On s est régalé, les plats sont beaux et savoureux.

Françoise
Reviewed on: 11/07/2021
Françoise recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Excellente cuisine, produits frais, joli cadre,...

Excellente cuisine, produits frais, joli cadre, bon service avec le chef s'étant rendu en salle en fin de service pour avoir notre retour. Prix corrects vu la qualité. Nous reviendrons.

date score