Reviews for La Fleur De Thym

389 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
389 reviews
date score
Reviewed on: 10/08/2020
recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijke ontvangst. Het eten is sublie...

Zeer vriendelijke ontvangst. Het eten is subliem, de aangepaste wijnen ook.

OLIVIER
Reviewed on: 10/08/2020
OLIVIER recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

EXCELLENT REPAS...

EXCELLENT REPAS

erwin
Reviewed on: 09/08/2020
erwin recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Organisatie van de zaal viel tegen In totaal...

Organisatie van de zaal viel tegen In totaal 4 uur tafelen voor 4 gerechten ,en op ons verzeok het hoofdgerecht en dessert in speedtempo laten komen , was al over 23 °° als we de rekening konden vragen. (we zaten daar van 19°°)

Laurence
Reviewed on: 05/08/2020

Bon rapport qualité /prix. Assiettes bien prése...

Bon rapport qualité /prix. Assiettes bien présentées ,cuisson maîtrisée. Lieu agréable

Clesse
Reviewed on: 05/08/2020
Clesse recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Bonne cuisine très grande finesse !...

Bonne cuisine très grande finesse !

Catherine
Reviewed on: 02/08/2020

L'accueil, la qualité, la beauté et la créativi...

L'accueil, la qualité, la beauté et la créativité des mets nous a ravis. Merci!

TOM
Reviewed on: 02/08/2020
TOM recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Wij hebben heel lekker gegeten. De aangepaste...

Wij hebben heel lekker gegeten. De aangepaste wijnen waren ook verrassend goed! Kortom, een zeer aangename kennismaking!!!

Dirk
Reviewed on: 01/08/2020
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Kwaliteit was goed maar kwantiteit kan heel...

Kwaliteit was goed maar kwantiteit kan heel wat beter. Vriendelijkheid kan ook beter. Daardoor waren we wel wat ontgoocheld.

Paul
Reviewed on: 01/08/2020
Paul recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Zie review op google maps van Paulde Jong...

Zie review op google maps van Paulde Jong

Eddy
Reviewed on: 31/07/2020
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker eten, goede bediening....

Zeer lekker eten, goede bediening.

date score