Vriendelijke bediening op een leuke locatie....
Vriendelijke bediening op een leuke locatie. Lekker eten en de steak tartaar was zeker een aanrader! Zeker voor herhaling!
lekker gegeten op een rustig en mooi terras en vriendelijke bediening.
Wij zijn afgelopen zaterdag met de 2 kinderen voor de éérste maal bij jullie komen eten. Beide kindjes (en wij!) vonden het geweldig om tussen de paarden te eten op het terras! We kregen ze maar niet mee naar huis. :-) Kortom onder de tent, tussen de paardjes, gezellige lichtjes en de super sfeer was het eten daarbovenop nog eens overheerlijk! Wij komen zeker terug en raden jullie restaurant zeker aan. Alvast bedankt voor de super ervaring!
Lekker gegeten en vriendelijke bediening!
Heel lekker, heel vriendelijk, en super goed en veilig gevoel ivm corona, toppie
Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening. We hebben genoten van ons eerste terrasje!
Goede service, leuke omgeving maar vooral lekker gegeten
Uitstekende en vlotte bediening in een gezellige kader. Goede prijs-kwaliteit verhouding en heerlijke gerechten. Top!