Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
August
Reviewed on: unknown
August recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy, Price/quality

Heel goed restaurant

Kom hier al gedurende vele jaren op regelmatige basis. Steeds lekker eten voor een goede prijs. Echt prachtige witloofgerechten, asperges en wildschotels. Alles is steeds lekker. Dit restaurant is zeker aan te raden

placeholder
Guy
Reviewed on: unknown

Très mauvaise expérience de ce resto que je...

Très mauvaise expérience de ce resto que je connaissais il ya quelques années et qui était correct . Ce jour cuisine mauvaise et je redis mauvaise , ribs au micro onde; pas vraiment mangeable scampis à l'ail pas vraiment terrible ... Je ne parle même pas du prix. A éviter absolument !

Luc
Reviewed on: unknown

Reeds 2 x gaan eten en telkens goed meegevallen...

Reeds 2 x gaan eten en telkens goed meegevallen. Chefkok Peter Goossens heeft niet overdreven in zijn programma van "Beste hobbykok van Vlaanderen" De witloofgerechten zijn er heerlijk. Men serveert daar witloof op alle mogelijke manieren en héél lekker. Mijn voorkeur: Loepia van witloof, dan witloof op Normandische wijze en dan een Italiaanse koffie. Héérlijk.

Annick
Reviewed on: unknown

Het is het aspergeseizoen en dan hebben ze...

Het is het aspergeseizoen en dan hebben ze ook een ruime keuze uit aspergegerechten. Goed, maar geen wauw effect. Ruime porties, eerlijke keuken. Beetje grootmoeders tijd. De bediening kon ietsje beter. Onze wijn kwamen ze niet brengen tijdens het voorgerecht. Hebben er nadien dan zelf achter moeten vragen. Ook op de koffie hebben we heel lang moeten wachten. En een capucino waar ze zeker van zijn dat het met gestoomde melk is, kwam met een hele toef slagroom. Tja... verder valt het zeker wel mee.

Roger
Reviewed on: unknown

Bourgondisch restaurant met als specialiteit...

Bourgondisch restaurant met als specialiteit witloofgerechten zonder franjes. Ruime porties. De keuken is eerlijk maar leunt meer naar de grootkeuken dan naar de gastronomische keuken. Goed adres voor witloofliefhebbers.

Fred
Reviewed on: unknown

Zoals verwacht veel witloof-variaties op het...

Zoals verwacht veel witloof-variaties op het menu, doch eerder van gewone kwaliteit.

Roger
Reviewed on: unknown

Dit restaurant is een aanrader voor wie van...

Dit restaurant is een aanrader voor wie van degelijke Vlaamse kost houdt. Witloof en, in het seizoen, asperges zijn de toppers. Wij aten er een uitstekende cote a l'os met asperges, drie sauzen en heerlijke kroketten. De bediening is snel en vriendelijk. Gezellig kan men het kader inderdaad niet noemen, maar dat wordt gecompenseerd door wat er op het bord komt. Zeer prijsvriendelijk ook.

Peter
Reviewed on: unknown

Voor de gezelligheid moet je 't niet doen,...

Voor de gezelligheid moet je 't niet doen, maar voor een lekkere, klassieke, typisch Belgische en vooral eerlijke hap kan je hier steeds terecht. Je zal dit restaurant nooit verlaten met het gevoel eraan 'bedrogen' te zijn. Het eten is lekker, de porties zijn vrij ruim, de kaart is gevarieerd en de prijs is correct. Meer moet dat dus niet zijn.

Annick
Reviewed on: unknown

Het eten is heel lekker. Als jullie van witloof...

Het eten is heel lekker. Als jullie van witloof en asperges houden is dit een aanrader. Ook de prijs valt zeer goed mee. Alleen die man bij de ontvangst... hij zou ietsje vriendelijker mogen zijn. Een glimlach mag er echt wel bij.

Erik
Reviewed on: unknown

Heel lekker witloof specialiteiten en een vlott...

Heel lekker witloof specialiteiten en een vlotte bediening de moeite waard om terug te gaan.

All reviews of this restaurant