Dorpsplein 7 3071 ERPS-KWERPS
Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Sunday eve. - Monday - Wednesday eve.
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Michel
Michel recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Excellent

Nous y avons très bien mangé. Menu gastronomique + vins appropriés. Tout était de très bon à excellent. Service professionnel et agréable. Évidemment cela a un prix, mais si vous préférez manger une fois très bien plutôt que 2 ou 3 fois moyennement bien, l'endroit est sûrement à recommander.

Maerten-Gats

Als hoogzwangere met familie van een menu genot...

Als hoogzwangere met familie van een menu genoten. H E E R L I J K gegeten! Warm familiaal ontvangst, manifique kader, sfeervolle openhaard in de orangerie waar we vooraf van een uitgebreid aperiteif en fijne hapjes hebben genoten! De service uiterst gedienstig, vriendelijk en discreet. De kok weet zijn Kaliteitsproducten in een culinaire kunstwerk om te toveren. Een streling zowel voor het oog als voor de mond. Zeer netjes onderhouden toiletten. Een echte aanrader!

Filip

Een zeer aangenaam rustiek kader met een zeer...

Een zeer aangenaam rustiek kader met een zeer vriendelijke en gemoedelijke bediening. We hebben de "Kreeftenmenu met Champagne" geprobeerd, die trouwens ook beschikbaar is met rode of witte wijn en dit aan 65€ ipv 75€. Zeer lekker voor de kreeftenliefhebbers en er wordt niet gekeken op een glas Champagne of wijn meer of minder. Een absolute aanrader.

Luc

Verzorgd en vriendelijke bediening. Eerder...

Verzorgd en vriendelijke bediening. Eerder klassieke gerechten met dagverse ingrediënten. Aanrader is het kreeftenmenu over de zomermaanden.

Roel

Lekker, maar had er meer van verwacht....

Lekker, maar had er meer van verwacht.

All reviews of this restaurant