Afspanning Den Eik

update restaurant details
Grensstraat 45 2431 VEERLE LAAKDAL
Review score
8.7 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
elias
michiels
elias recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

SUPER!

Super gezellige zaak, supervriendelijke bediening en superlekker eten!

Piere
ekentjens

Den Eik

Ik kom hier nu al een hele tijd regelmatig over de vloer. Wat ik zo leuk vind aan deze zaak is dat ik mij altijd heel welkom voel. Ik heb hier mijn jubileum gegeven en alles was dik in orde. Maar ook als ik enkel iets ga drinken. DAT is hun grote troef denk ik. Het zijn allemaal warme mensen daar én ze hebben ook nog eens lekker eten.

Kurt
Haesevoets

Wij komen regelmatig in deze stijlvolle brasser...

Wij komen regelmatig in deze stijlvolle brasserie. Vooral omdat de bediening vlot en zéér vriendelijk is! De gerechten zijn lekker en vers. Je gaat er nooit met honger naar huis want de porties zijn meer dan voldoende. Ook de suggesties veranderen regelmatig en de prijzen zijn zeker niet te duur. Het commentaar van Willy uit Tessenderlo vinden wij dan ook niet terecht. Als je een hapje bij je aperitief wilt, moet je naar een sterrenrestaurant gaan en daar natuurlijk ook meer voor willen betalen. Ons gaan ze daar nog zeker terugzien!!

Willy
Vanwesemael

Aperitief Kir: niet slecht maar iets te zoet...

Aperitief Kir: niet slecht maar iets te zoet (geen hapje). Hoofdschotel: Kalfszwezerik (zonder meer lekker) Nagerecht: schotel van de chef = stelde niets voor; de eenbes was bijna rot. Erbarmelijke service, wat een chaos en onkunde (normaal 3/10). Sfeer alles behalve aangenaam. Niet voor herhaling vatbaar.

All reviews of this restaurant