placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Monday - Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 15 reviews
Service
Quality
Atmosphere
15 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Marianne
Reviewed on: 01/08/2018
Marianne recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heerlijk eten in een gezellig kader

Wij hebben de zeevruchten met kreeft gegeten en het was heerlijk vers , zeker voor herhaling vatbaar! Ook vernamen we dat de paling enorm lekker is dus hebben we een reservatie gemaakt met vrienden en gaan er volgende week al terug. Alles is netjes, de bediening, het kader zelfs op het terras waar we geen last hadden van de hitte of ongedierte aangezien de parasols dicht tegen mekaar staan maar je zeker ruimte genoeg hebt tussen de verschillende tafels. Alles was naar wens!!

Ria
Reviewed on: unknown

Fantastische ervaring

Heel gezellig voor wie nostalgie hoog in het vaandel draagt. Het eten was er excellent en de wijn was grandioos. Heel plezante sfeer, je zit wel wat dicht bij elkaar. En dan het dessert was subliem, echte smaken van vroeger, home baked taart met verse vruchten njamie we gaan zeker terug !

linda
Reviewed on: unknown

Tafelen in De Jaeger

Wij zijn nog maar eens gaan eten in restaurant De Jaeger in Lede. Het was terug super. De wildgerechten zijn subliem. Het restaurant is echt een aanrader op elk vlak, zowel het eten, het kader als de bediening. Ook in de zomer is het top. De zeevruchtenschotels zijn overheerlijk en dit in een provencaalse tuin. Altijd vriendelijk en zeer gedienstig. Wij hebben geen enkel minpunt. Hopelijk kunnen wij nog veel aan tafel zitten in de Jaeger.

gina
Reviewed on: unknown

Lekker eten, maar norse bediening

Het kader is enig, het eten is lekker. Maar de bediening laat te wensen over. Van de ene ober kreeg ik al een sneer bij het binnenkomen en het lijkt of gewoon elkeen daar tegen zijn zin rondloopt. Heel erg jammer want zonder dit voorval was het ongetwijfeld een heel fijn avond geworden.

placeholder
Patrice
Reviewed on: unknown

perfecte kwaliteit/prijsverhouding

De Jaeger overtrof al onze verwachtingen : heerlijk eten, verrassend gepresenteerd, meer dan voldoende en betaalbaar. Bovendien zit je in een fantastisch kader en is de bediening zeer vriendelijk. Jammer alleen dat er geen mogelijkheid was om vegetarisch te eten, dit zou een welkom aanvulling zijn.

winnie
Reviewed on: unknown

superverse plat de fruit de mer gegeten, voor...

superverse plat de fruit de mer gegeten, voor een mooie prijs, vriendelijke bediening, gezellig terras.voor mij zeker een aanrader!

Fiona
Reviewed on: unknown

Ik wou bellen voor een reservatie te plaatsen....

Ik wou bellen voor een reservatie te plaatsen. Nog nooit van ze leven zo nen onbeleefden boer aan de lijn gehad... Ik heb reservatie onmiddellijk geannuleerd en als zo boertig doen bij de bediening als ze aan telefoon doen belooft dit niet veel goeds voor de rest. GEEN AANRADER DUS

Mariska
Reviewed on: unknown

Een erg aangenaam restaurant waar je steeds...

Een erg aangenaam restaurant waar je steeds correct en vriendelijk bediend wordt. Wanneer het restaurant volgeboekt is, zit je wel vrij dicht op elkaar, en is het vrij rumoerig. De gezelligheid komt dan wel in het gedrang. Op warmere zomeravonden kan er gegeten worden op het sfeervolle terras. Een aanrader !!!

Ray
Reviewed on: unknown

Vooral een speciaal interieur, niet duur en...

Vooral een speciaal interieur, niet duur en toch zeer lekker, kleinschalig, en je waant je er inderdaad een beetje in de Provence. Absoluut een aanrader!

Ray
Reviewed on: unknown

Vooral een speciaal interieur, niet duur en...

Vooral een speciaal interieur, niet duur en toch zeer lekker, kleinschalig, en je waant je er inderdaad een beetje in de Provence. Absoluut een aanrader!

All reviews of this restaurant