Muntstraat 9 3000 LOUVAIN
Review score
8.4 Based on 17 reviews
Service
Quality
Atmosphere
17 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Sylvie

Lekker, gezellig en waarde voor je geld

Sinds de renovatie was ik nog maar 1 keer terug er gaan eten, en was er aangenaam verrast door het mooie nieuwe interieur. Ben dan ook de verjaardag van mijn man er gaan vieren en dat op een zaterdag. Ondanks een zeer vol restaurant en een uitgebreid smaakervaring menu, hebben we genoten van de vriendelijke en aangename bediening en lekkere schotels. We hebben heel wat nieuwe sushi's kunnen proeven en de obers namen ook de tijd om er wat uitleg bij te geven. Het afrekenen duurde iets langer dan voorzien, maar hier kregen we ook een vriendelijke verontschuldiging voor. Zeer aangenaam en we gaan er zeker nog terug. Zeer goede kwaliteit/prijservaring. En heel lekker.

ferah

De ervaring was wel leuk, het eten was lekker,...

De ervaring was wel leuk, het eten was lekker, maar sommige personeel was heel onbeleefd. De bazin is supervriendelijk en ze hecht veel belang aan de mening van haar klanten.

Karl

mijn voorkeur gaat niet direct naar deze keuken...

mijn voorkeur gaat niet direct naar deze keuken, maar ik sta open voor alles en dit heeft mij enorm verwonderd...

Jy

Accueil et service impeccable de la jeune serve...

Accueil et service impeccable de la jeune serveuse. Repas d'excellente qualité et très bien présenté. A recommandé vivement.

Peter

Goede sushi en sashimi, lekkere tepanyaki gerec...

Goede sushi en sashimi, lekkere tepanyaki gerechten. Spectaculair en grappige showcooking. Ideaal om in groep naartoe te trekken.

Hilde

Het is aangeraden om dit restaurant in groep...

Het is aangeraden om dit restaurant in groep te ontdekken . Zéker reserveren !!! We genoten er, tijdens het eten, van een leuke show met een vleugje humor . We hebben erg lekker gegeten . Prijs-kwaliteit was het een grote meevaller . Fantastisch lekkere kreeft ! (103803)

Hilde

Het is aangeraden om dit restaurant in groep...

Het is aangeraden om dit restaurant in groep te ontdekken . Zéker reserveren !!! We genoten er, tijdens het eten, van een leuke show met een vleugje humor . We hebben erg lekker gegeten . Prijs-kwaliteit was het een grote meevaller . Fantastisch lekkere kreeft !

Natalie

Lekker gegeten, maar het was er vooral leuk....

Lekker gegeten, maar het was er vooral leuk. Toffe show. Een aanrader om met een groep te gaan.

Peter

Fantastisch restaurant ! Voor liefhebbers van...

Fantastisch restaurant ! Voor liefhebbers van de Japanse keuken is dit een aanrader ! Heerlijk verse gerechten worden voor je neus bereid door koks die aan spectaculair "showcooking" doen. Probeer zeker de sushi en sashimi, de kip teriyaki, de op de tepanyaki gebakken tonijn, enz...

raf

de eerste maal dat wij langskwamen en binnengin...

de eerste maal dat wij langskwamen en binnengingen was er geen plaats meer. de tweede maal waren er toch nog enkele plaatsen vrij. het eten is van uitstekende qualiteit en is heel fijn. Ik heb zelfs mensen hun bord zien uitlikken. De fantasische sfeer word gecreëerd door goede koks. dit is een keuken volledig anders dan gelijk welk andere aziatische keuken zowel qua smaak als qua bereiding. De aanpassing naar de westerse smaak vind ik heel geslaagd. Zelfs het beetje wachten werd aangenaam doorgebracht met het kijken naar de show van de koks op de andere kookplaten.

All reviews of this restaurant