Kitchen
Budget
Closing days
Sunday, Monday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
6.0 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Geert
Reviewed on: 15/10/2017

Prijs/kwaliteit prima in orde

Op goed geluk binnengestapt op een zaterdagavond met een groep van 9 (3 kinderen). Zeer vriendelijke bediening, met een klein extraatje voor de kinderen toen die het al wat beu werden. Het eten was goed, niets op aan te merken. wij komen hier met veel plezier nog een keertje terug als we nog eens in Leuven zijn.

placeholder
Heather
Reviewed on: 05/08/2017
Heather recommends this restaurant for: Groups

Arrogant, dreadful service!

In a practically empty restaurant, the waiter started splitting up the tables, pushing us into a corner, against a partition, in too narrow a space! So we promptly left - and went for a lovely meal in De Kansel where the waiter was kind, efficient with attention to detail.. Won't be back in the Quo Vadis!

Frank
Reviewed on: unknown

Slechtste restaurant van Leuven

Het eten was bijzonder slecht, het slechtste wat ik al ooit in Leuven gegeten heb. Het enige slechter dan het eten was de bediening en dat is toch een sterke prestatie. Zeer onvriendelijke mensen.

placeholder
Patricia Luyckx
0 Favorites
Reviewed on  09/03/2016

Mensen hebben verschillende smaken. Daar de zaak ondertussen meer dan 20 jaar bestaat getuigt toch dat deze mensen weten hoe ze prijs en kwaliteit in balans dienen te houden. "het slechtste wat je ooit in Leuven hebt gegeten en onvriendelijke bediening" , ik kan u wel andere plaatsen opsommen. Vergeet zeker niet , Quo Vadis blijft een pizzeria en verwacht zeker geen Michelin ster. Ik ben zelf vaste klant en kan zeker op het hart drukken dat je wel degelijk een vriendelijke bediening krijgt. Het personeel is zeer behulpzaam om mijn zoontje een veilige plaats te geven en helpen mij graag met het wegbergen van de buggy. Er zijn zeer weinig plaatsen waar men zo begaan is met zijn klanten, ook op drukke momenten. Blijkbaar verkeerde u in een slechte bui.

Bruno
Reviewed on: unknown

Niet echt veel bijzonders, niet goed, zeker...

Niet echt veel bijzonders, niet goed, zeker niet slecht... Goede ligging, dat in elk geval.

Patricia
Reviewed on: unknown

De beste Pizza's kan je eten in de Quo Vadis....

De beste Pizza's kan je eten in de Quo Vadis. Heerlijke dunne krokante pizzabodems die rijkelijk belegd worden met verse ingrediënten. Snelle en vriendelijk service door het personnel. Kortom voor een overheerlijke pizza maar ook voor andere gerechten dien je in de Quo vadis te zijn.

Elly
Reviewed on: unknown

Niet direkt om over naar huis te schrijven....

Niet direkt om over naar huis te schrijven. Bediening is ook niet je dat. Maar om in de rapte je maag te vullen, kan het er mee door. Niet echt geschikt voor romantisch diner, eerder om vlug met wat vrienden iets te eten.

Kirsten
Reviewed on: unknown

ronduit slecht, zowel het eten als de bediening...

ronduit slecht, zowel het eten als de bediening!!! om niet meer terug te keren! pastaschotel was heel waterig

Gaëtan
Reviewed on: unknown

We zijn op goed geluk binnengestapt! Zij een...

We zijn op goed geluk binnengestapt! Zij een pizza Quo Vadis en ik een Calzone. We waren beide tevreden van wat ons werd voorgeschoteld en ons buikje was gevuld voor niet veel geld. Soms kan het leven simpel zijn!!!

Willem
Reviewed on: unknown

Ik ben het eens met de anderen. De slechtste...

Ik ben het eens met de anderen. De slechtste bediening die ik ooit heb gezien in Leuven. Het eten is niet bijzonder en de onbeleefde bediening zorgen ervoor dat ik niet meer zal terug komen

Ronald
Reviewed on: unknown

Naar onze mening is dat restaurant zeer goed,...

Naar onze mening is dat restaurant zeer goed, wij gaan er zo dadelijk nog eens eten. De bediening is bij ons altijd snel en vriendelijk. Het eten is er altijd lekker en verzorgd. De pizza's zijn er van de beste die er in België te vinden zijn!!! (moest het ons straks toch tegenvallen, laten we het weten!)

All reviews of this restaurant